Julia Franzéns skräck på nattklubben: "Känns som jag blivit drogad"

Det var under en utekväll i Marbella som Julia Franzén drabbades av plötslig nedsatt hörsel, yrsel och illamående. På Instagram vädjar hon om hjälp från följarna.


När Julia Franzén tog plats i rutan som Sveriges första bachelorette 2021 blev hon ett namn att minnas.

Sedan tv-programmets avslut har hon skaffat sig en följarskara av rang och jobbar med allt ifrån sociala medier, podcasts och som personlig tränare.

Julia Franzén hittade kärleken i Bingo Rimér

Och trots att det inte höll med Jesper Guldbransen, mannen som fick Julias sista ros i Bachelorette 2021, så verkar det som att hon ändå fick sin prinsessaga. Hon hittade nämligen kärleken i fotografen och profilen Bingo Rimér.

Paret har i dag en distansrelation. Bingo befinner sig i Stockholm, medan Julia är bosatt i Marbella. När Bingo inte är på plats i soliga Spanien brukar Julia passa på att roa sig med vänner ute i Marbellas nattliv.

"Får nedsatt hörsel och börjar svettas"

Det var däremot någonting som hände under hennes senaste utgång med vännen Camilla – något hon inte riktigt kan förklara.

– Vi åt en middag och sen åkte vi vidare till Puente Romano. Tar min andra drink för kvällen och när jag stod upp och pratade med människor känns det plötsligt som jag ska svimma och spy. Jag får nedsatt hörsel och börjar svettas. Säger till Camilla att det känns som jag blivit drogad och vi går ner till toaletten, inleder Julia i en Insta-story.

Därefter inser hon att hon är dränkt i svett, men att känslan går över efter någon minut. Tjejerna konstaterar att Julia inte är gravid, eftersom hon använder hormonspiral.

– Kvällen fortsätter och någon timme senare, när jag står och pratar med lite människor, så händer exakt samma sak igen. Springer in på toaletten och bestämmer mig för att åka hem. Jag hade ätit en rejäl middag, var utvilad och hade druckit massa vatten, säger Julia som sedan frågar följarna om de vet vad det kan bero på då hon själv inte har någon aning.

"Panikattack"

I kommentarsfältet kryllar det av människor som vill hjälpa en förvirrad Julia – och de flesta spekulationerna pendlar mellan panikattack och blodtrycksfall.

"Jag får så när jag har blodtrycksfall", skriver en.

"Panikångestattack 100%", skriver en annan och får medhåll:

"Typiskt panikångestattack….kan bero på olika saker. Kanske dags att dra i handbromsen och leva lite lugnare?"

"Helt klart blodtrycksfall. Se till att dricka ordentligt och glöm inte salterna, typ resorb. Händer det igen böj dig framåt med huvudet mot knäna eller lägg dig ned med fötterna högt. Du är lång också och då är det vanligare. Hände det dig aldrig i tonåren?" frågar en till.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!