Nu sätter Bonde-Ellinor ned foten efter ryktena.
Nu sätter Bonde-Ellinor ned foten efter ryktena. - Foto: Instagram/Ellinor Eke-Göransson

Bonde-Ellinor ryter ifrån om romansryktet – efter uppbrottet från Filip

Tittarfavoriten Bonde-Ellinor befinner sig på resande fot där hon spelar in en dokusåpa. Men resan har lett till ovälkomna rykten, som får Ellinor att rasa.


Efter sin medverkan i “Bonde söker fru” har det minst sagt varit full rulle för Ellinor Eke-Göransson, 29. 

Genom sin medverkan i det folkkära tv-programmet vann Ellinor Eke-Göransson snabbt svenska folkets hjärtan och blev allas vår "Bonde-Ellinor".

Därefter har fansen kunnat följa Ellinors vardagsliv på sociala medier, men tiden efter programmet har inte alltid varit en dans på rosor…

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson blev ett par

Ellinor Eke-Göransson blev, till många tittares förvåning, hemskickad från Bonde söker fru av Filip Nilsson, 28. I sitt sista val blev det en annan tjej som fick fortsätta resan med Filip.

Men det verkar som att den sista gnistan saknades mellan Filip och Lina, som blev hans slutgiltiga val. Detta eftersom det faktiskt blev Ellinor och Filip till slut, till fansens förtjusning.

Men kärlekslyckan varade inte länge.

Bonde-Ellinor om varför hon inte svarar på frågorna: "Så tunga känslor"

I maj meddelade bonde-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson att de valt att gå skilda vägar. I ett inlägg på Instagram berättade Ellinor att hon och Filip inte längre var ett par, varpå följarna fick intrycket att det var Filip som sårat Ellinor.

– Vissa deppiga dagar kan jag ångra att jag var med eftersom det varit så tunga känslor. Det känns som att jag levt tio liv det senaste året, sa en hjärtekrossad Ellinor om sin medverkan i Bonde söker fru, till Norrköpings Tidningar.

Men trots att hon delvis väljer att dela med sig om sina känslor har Ellinor också varit förtegen om uppbrottet. Hon har inte velat svara på frågor eller dela med sig av detaljer gällande avslutet.

– Det är en väldig balansgång mellan att vara öppen men inte för privat. Av respekt för både mig och Filip. Jag går inte in på några detaljer och ställer sällan upp på några intervjuer, har hon berättat för tidningen.

Bonde-Ellinor rasar efter skriverierna

Ellinor Eke-Göransson chockerade tidigare följarna när hon meddelade att hon skulle åka utomlands för att spela in ett tv-program. Men det var inte som de trodde, det vill säga att hon själv skulle synas på skärmen.

Istället jobbar Ellinor bakom kameran och medverkar i produktionen av dokusåpan Robinson

Men även om Ellinor har lämnat lilla landet lagom bakom sig för en stund, så slutar det inte tisslas och tasslas om tv-stjärnan hemma i Sverige. Nu har hennes arbete med Robinson lett till rykten om att hon är involverad i en ny kärleksrelation, vilket får Ellinor att sätta ned foten.

– Jag ska gå och hitta mina kära kollegor som gör sig redo för en jobbdag, uppdaterar Ellinor följarna och fortsätter:

– Kollegor som, tro det eller ej, råkar vara män – några av dem. 

Foto: Instagram/Ellinor Eke-Göransson

Bonde-Ellinor ryter ifrån om romansryktena: "Varje kille..."

Ellinor Eke-Göransson menar att det gjorts rubriker om henne och hennes manliga kollegor – och nu ryter hon ifrån om romansryktena i sina händelser på Instagram.

– Även om jag skulle lägga upp bilder på dem här, så behöver inte varje kille jag lägger ut en bild på vara min pojkvän, säger hon bestämt.

Foto: Instagram/Ellinor Eke-Göransson

Ellinor menar att hon behöver förtydliga att hon kan ha manliga kollegor utan att det finns något romantiskt intresse, med tanke på de skriverier hon sett.

– Så jag ska gå till dem nu; grabbarna. Som jag jobbar med, avslutar hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.