Laila Bagge renoverar sitt hus på Lidingö
Laila Bagge renoverar sitt hus på Lidingö – och nu hittar hantverkarna det ena felet efter det andra. - Foto: Stella Pictures, Instagram/lailabagge. Bilden är ett montage.

Nu visar Laila Bagge upp fuskbygget: "Värsta dom sett"

​Laila Bagge renoverar sin lyxvilla på Lidingö. Nu hittar hantverkarna det ena felet efter det andra. Förutom svartmögel och myror så är det ett hål rätt in i grunden.
– Vårat hus är det värsta dom har sett. Det luktar skit, säger Laila Bagge.


Laila Bagge, 49, och pojkvännen Korosh Kananian, 31, bor tillsammans i en vacker 30-tals villa i Lidingö. Huset, som enligt Booli.se är värderat till 13 miljoner kronor är 165 kvadratmeter stort med en tillhörande tomt på 1 088 kvadratmeter.

Laila och Korosh har renoverat en hel del i huset, och nyligen satte de igång ett nytt projekt. På Instagram har Laila berättat att de planerar att bygga ut huset.

"Vi kommer bygga ut huset med 40 kvadratmeter rakt ut från köket med 4,5 meter takhöjd så vardagsrummet och köket blir totalt 90 kvadratmeter", har Laila förklarat på Instagram.

Men nu har hantverkarna stött på patrull. De har bland annat hittat hål rätt in i grunden, upptäckt att det inte finns några dagvattenbrunnar, hittat berg som går rätt in i källaren och stora delar av källaren är drabbad av svartmögel. 

Laila Bagge renoverar sitt lyxhus på Lidingö. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vårat hus är det värsta dom har sett"

På Instagram berättar Laila mer om mardrömmen.

"Känns otroligt tråkigt men samtidigt är jag så tacksam för att våra hantverkare har hittat detta och att vi nu ska ta tag i alla problem. Skojade med våra hantverkare i början och frågade om detta var det värsta huset dom sett efter att vi hittat det första felet, deras svar då var att det inte var det och skrattade. Nu efter att vi grävt fram hela husgrunden så har dom ändrat inställning! Vårat hus är det värsta dom har sett då det har så många grova fel", skriver Laila.

Hon berättar vidare att hon försöker möta det hela med en positiv inställning.

"Ja det går ju inte att göra annat än att skratta åt skiten och tänka positivt, ändå kul att vi numera är det värsta huset som våra hantverkare sett, alltid kul att bli ihågkommen", skriver Laila vidare.

Laila Bagge har hittat svartmögel i källaren: "Det luktar skit"

I Lailas videoklipp så visar hantverkaren hålet i grunden. Lailas pojkvän Korosh blir rejält chockad av upptäckten.

– Åh jävlar, det är inte många flygande hus på Lidingö, säger Korosh när han inspekterar fuskbygget.

Korosh Kananian chockas av upptäckten i huset. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Laila filmar senare allt svartmögel som huset har drabbats av.

– Här har vi lite svartmögel, vad härligt. Det luktar skit, säger Laila.

Vi hoppas att allt löser sig med Laila och Korosh hus!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.