Grete Qviberg hittade sambon död
Grete Qviberg hittade sambon Kent Löwenberg död. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Grete Qviberg hittade sambon Kent Löwenberg död

Aje Philipsons ex-hustru Grete Qviberg är i sorg. För några dagar sedan hittade hon sin sambo Kent Löwenberg död i badrummet.


Grete Qviberg, 77, är den färgstarka societetsdamen som många känner igen från realityserien "Ladies på Östermalm". Grete var tidigare gift med kungavännen Aje Philipson, och tillsammans fick de tre barn.

De senaste 17 åren har Grete varit tillsammans med sin sambo Kent Löwenberg. Nu är han död.

Grete hittade Kent död i badrummet

Det var för ett par dagar sedan som Grete gjorde den fasansfulla upptäckten. Hon hittade Kent död i badrummet på deras lantställe i Stockholms skärgård.

– Det var jag som hittade honom och han måste ha fått en hjärtinfarkt. Han låg i badrummet och det var ingen trevlig syn. Det blev en fruktansvärd chock. Min son Coci var hemma och det var tur att jag hade någon hemma när allt det här hände, berättar Grete i en intervju med Aftonbladet.

Grete Qviberg och Kent Löwenberg var ett par i 17 år. För ett par dagar sedan hittade Grete sin sambo död i badrummet. Bildkälla: Stella Pictures.

Grete Qviberg om sorgen efter sambons död: "Jag mår skit"

I intervjun med Aftonbladet berättar Grete att det blev stor uppståndelse med läkare och helikopter. 

Grete mår givetvis fruktansvärt av den tragiska händelsen.

– Jag är stark, men jag kan ärligt säga att jag mår skit. Men det här är livet. Kent var bara 79 år och var superpigg. Vi var på lunch dagen innan så jag fattar ingenting, säger Grete till Aftonbladet.

Kent Löwenberg var affärsman i råvaruföretagen Scandinavian Steel och Provectus. Han blev 79 år gammal.
 
Vi beklagar sorgen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!