Angelina Jolie anklagelser mot Brad Pitt avslöjas i FBI:s dokument
Angelina Jolie anklagelser mot Brad Pitt avslöjas i FBI:s dokument. - Foto: AP Photo/Domenico Stinellis/TT Bild, Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

Angelina Jolies anklagelser mot Brad Pitt: "Han blev ett monster"

Angelina Jolie anklagar Brad Pitt för att ha knuffat in henne i en vägg och hällt öl på henne. Hon menar även att han försökte attackera ett av parets barn. Detta visar dokument från FBI.


Angelina Jolie, 47, och Brad Pitt, 58, gick skilda vägar i september 2016. För omvärlden kom nyheten om deras skilsmässa som en blixt från klar himmel. På ytan hade nämligen Angelina och Brad varit det perfekta paret. 

Men enligt Angelina fanns det en mörk anledning till det plötsliga uppbrottet. Angelina menar att en flygresa i parets privatjet från Frankrike till Los Angeles den 14 september 2016 blev början till slutet. Ombord på planet ska nämligen Brad ha blivit våldsam, och två dagar senare ansökte Angelina om skilsmässa. 

Angelina Jolie och Brad Pitt under lyckligare dagar. Här på röda mattan år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Angelina Jolie: "Brad Pitt knuffade in mig i en vägg"

Det amerikanska magasinet People har nu kommit över FBI:s dokument som visar delar av deras utredning kring händelsen. 

Enligt FBI:s rapport så menade Angelina att det var "spänd stämning" mellan henne och Brad Pitt. Angelina kände sig som att hon var tagen som gisslan. 

Angelina säger att Brad tog tag i henne, skakade om henne och knuffade in henne i en vägg i flygplanet. Han ska även ha slagit knytnäven i flygplanets tak. Angelina fick intrycket att han skulle gå till attack mot ett av parets barn efter att barnet kallat Brad för "kuk". Angelina ska då ha slagit armen om Brads i hals i ett strypgrepp.

Angelina Jolie. Bildkälla: AP Photo/J. Scott Applewhite/TT Bild

Angelina Jolie om Brad Pitt: "Han förvandlades till ett monster"

– Han förvandlades till ett monster. Han skrek och imiterade ett monster och skrek på barnen. Jag och barnen var chockade under flygresan, berättade Angelina för FBI. Hon säger också att hon frös till is och var rädd.

– Jag visste inte vad jag skulle göra, sa hon vidare.

Jolie menade även att Brads utbrott ska ha orsakat skador på privatjeten för cirka 250 000 kronor. Bland annat ska det handla om rödvinsfläckar. Han ska även ha hällt öl på Angelina under bråket.

Enligt FBI:s rapport hade Angelina Jolie skador på sin rygg och armbåge, samt ett brännsår från en matta på sin hand. Brad Pitt ska ha haft ett rivsår som Angelina tror kan ha kommit från henne.

Angelina Jolie menar att Brad Pitt förvandlades till ett monster. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför kommenterar Brad Pitt inte anklagelserna

FBI stängde utredningen i november 2016 utan några anklagelser mot Brad Pitt.

Anledningen till att dokumenten nu ser dagens ljus är att Angelina har önskat att FBI ska släppa sin rapport i och med att hon och Brad fortfarande har en pågående vårdnadstvist om sina sex gemensamma barn Maddox, 21, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, och 14-åriga tvillingarna Vivienne och Knox.

Angelina Jolie och Brad Pitt med sina barn 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

En källa till People säger att Brad Pitt har hållit låg profil gällande anklagelserna mot honom.

– Han är fortsatt tyst om det hela eftersom han vet att det är det bästa för hans barn, vad som är bäst för alla. Han har behållit den inställningen trots de ändlösa attackerna och försöken att använda domstolar emot honom, säger källan till People.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!