Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip bemöter nu ryktet om Paul Sundvik. - Foto: Christine Olsson/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Isabella Löwengrip svarar på sjuka ryktet om henne och Paul

Nu bemöter Isabella Löwengrip det sjuka ryktet som cirkulerar om henne och pojkvännen Paul Sundvik.


Entreprenören Isabella Löwengrip, 31, och pojkvännen Paul Sundvik, 54, har varit ett par sedan sommaren 2020. Paret bor ihop på Lidingö och Paul har axlat rollen som bonuspappa åt Isabellas barn Sally och Gillis, som hon har med ex-maken Odd Spångberg.

Isabella har tidigare pratat om att hon är sugen på ett tredje barn, men att hon vill vänta lite innan det är dags att bli småbarnsförälder igen. 

Under en frågestund förra sommaren berättade Isabella mer om barnplanerna med Paul.

– Kanske om ett år. Det hade varit perfekt för jag vill lansera ett bolag först. Jag vill släppa boken, lansera bolaget och sen barn, sa Isabella Löwengrip då.

Paul Sundvik och Isabella Löwengrip på Elle-galan 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Isabella Löwengrips ord efter skandalartikeln om Paul Sundvik

Relationen mellan Isabella och Paul verkar hur stadig som helst. Men i en artikel i Stoppa Pressarna står det att läsa att Isabella Löwengrip ska ha kastat ut Paul efter ett "jättebråk".

På Instagram Story bemöter nu Isabella Löwengrip uppgifterna om att paret skulle ha bråkat och att hon hade slängt ut honom på gatan.

"Nej vi har inte bråkat och Paul är inte utslängd", skriver Isabella kort och gott på sin Instagram Story.

Hon avslutar med att hon gärna ser att de inte använder hennes tidigare smeknamn längre, ett namn som hon skrotade år 2016.

Isabella Löwengrip kommenterar nu ryktet om henne och Paul Sundvik. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

1 timme sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

3 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?