Hanna Friberg
Hanna Friberg - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Hanna Friberg om åldersskillnaden till sju år yngre pojkvännen Mr Big

Det skiljer sju år mellan Hanna Friberg och pojkvännen som hon har valt att kalla för Mr Big. Nu berättar Hanna mer om hur det känns att vara ihop med en 20-åring.


Många var det nog som satte kaffet i vrångstrupen efter att influencern Hanna Friberg, 27, gått ut och bekräftat att hon och pojkvännen som hon har valt att kalla för Mr Big var ett par igen. 

Den som lyssnar på Hannas podd "Måndagsvibe" som hon har med vännen Lojsan Wallin har nog inte kunnat missa att Mr Big var otrogen mot Hanna och att det slutade med att han dumpade henne efter att hon konfronterat honom.

Hanna Friberg förlät Mr Big efter otroheten. Bildkälla: Stella Pictures.

Men paret hittade tillbaka till varandra och på Instagram så visar Hanna upp glimtar från deras mysiga vardag ihop. Nyligen skrev Nyheter24 om en detalj som följarna stör sig på när det kommer till Hannas pojkvän.

Hanna Fribergs ord om åldersskillnaden: "Lite trendigt"

Mr Big – som jobbar inom krogbranschen – är 20 år gammal – och under en frågestund så fick Hanna frågan om just deras åldersskillnad på sju år.

"Hur hanterar ni åldersskillnaden och folks fördomar?", löd en fråga som Hanna fick.

"Jag börjar uppskatta åldersskillnaden mer och mer nu istället. Och tycker typ att det börjar kännas lite trendigt med yngre killar? Träffade en kompis kompis häromdagen som kallar de yngre killarna för "young royals" och känner att jag måste börja se det så också", skrev Hanna och fortsatte:

"Se det positivt. Att jag får känna mig lite yngre också. Plus det bästa av allt. Man kan inte lära en gammal hund att sitta, men man kan lära en valp massa tricks", skrev Hanna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!