Hanna Friberg och Klara Elvgren
Hanna Friberg och Klara Elvgren - Foto: Stella Pictures. Bilen är ett montage.

Tanbyklaras hårda ord mot Hanna Friberg: "Väx upp!"

I sin senaste vlogg ger Klara Elvgren sin ärliga åsikt kring vad hon tycker om Hanna Fribergs pojkväns smeknamn "Mr Big".
– Jag börjar tröttna, säger Klara i sin video.


Klara "Tanbyklara" Elvgren är en lysande stjärna på influencer-himlen. Med 115 000 följare på Youtube och 151 000 följare på Instagram sållar hon sig till eliten. 

I sin senaste video pratar hon om hur svårt hon har för att kalla sin nya kille "dejt" och "Mr X". Men Klara passar även på att ge en liten känga till influencerkollegan Hanna Friberg.

Hanna Fribergs smeknamn på pojkvännen sågas

– Nu känner jag mig som Hanna Friberg, och jag liksom hatar på Hanna Friberg för man bara, sluta, väx upp och sluta kalla din jävla pojkvän för Mr fucking X, säger hon i videon som lades upp under onsdagen. 

Klara tillägger även sedan att hon är osäker på om det är "Mr X" som Hannas pojkvän går under. 

– Vad är det hon kallar honom? Är det Mr X? Nej, jag kan ha fel där. Mr Big? Nej, det är ju Sex and the City! Men någonting sånt där töntigt är det och jag börjar tröttna, fortsätter hon. 

Klara är dock inne på rätt spår, det är ju mycket riktigt "Mr Big" Hannas pojkvän går under. I videon framkommer även att de ska ses och planera in en vinterresa. Så vi gissar på att Klara och Hanna är goda vänner, trots allt! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!