Edvin Törnblom och Johanna Nordström
Edvin Törnblom och Johanna Nordström - Foto: Stella Pictures.

Johanna Nordströms bajskaos: "Värsta jag har varit med om"

Den högaktuella duon Johanna Nordström och Edvin Törnblom som gör podden "Ursäkta" ihop är inte främmande för bajs. Det är nämligen ett ganska återkommande ämne i succépodden. Men i det senaste avsnittet ställdes allt på sin spets.


Ja, det kan tyckas mardrömslikt att upptäcka en främmande människans avföring på sin balkong. Men det var dessvärre vad Johanna Nordström och hennes pojkvän Adam Smedberg kom hem till efter deras resa till Italien. 

Det var under torsdagens avsnitt i Johanna Nordströms och Edvin Törnbloms podcast "Ursäkta" som Johanna öppnade upp om kaoset. På Johannas och Adams balkong låg det alltså en hög med avföring när de kom hem från den lyxiga semestern, där de hade varit på Félice Jankells och Nils Thams bröllop i Toscana. 


Johanna Nordström skärrad efter händelsen

När paret var åter på svensk mark såg Johanna Nordström ett digitalt inlägg som hennes bostadsrättsförening gjort. Det hade skett olika typer av oegentligheter som boende uppmärksammat, men det kulminerade i något riktigt otrevligt. Nämligen mänsklig avföring på balkonger och innegård. 

– SKITtrist bokstavligen har den boende skrivit, säger Johanna och tillägger senare:

– Det är det värsta jag har varit med om. 

Johanna var övertygad om att de hade kommit undan det hela och tog det med ro. Men tji fick hon. Under kvällen fann de även en hög på deras egna balkong. 

– Det här är det sjukaste jag hört, säger Edvin och skrattar. 

Ja, Nyheter24 är bredda att hålla med. Det låter som ett minst sagt skitigt uppdrag Adam sedan fick när han skulle plocka upp det, då Johanna vägrade enligt egen utsaga. 

Vi håller tummarna för att de slipper likande tråkigheter i framtiden! 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!