Julia Franzén
Julia Franzén svarade på följarens kritik mot hennes bilder. - Foto: Duygu Getiren/TT Bild, Instagram/juliafranzen.se

Julia Franzén svarar på kritiken mot bilderna: "Så lätt..."

Julia Franzén har tagit Sverige med storm, och på Instagram engagerar Julia mer än någonsin. Nu har hon mötts av kritik av en följare som menade att det har gått för långt med en viss sak gällande Julias bilder.


Julia Franzén, 32, har över 180 000 följare på Instagram, och det är inte svårt att förstå varför. Hon pepprar ofta ut härliga storys med både bilder och videos från sitt händelserika liv med resor, glamour, vardag, shopping och träning.

Julia har vi sett i både "Robinson" och som "Bachelorette" år 2021, och nyligen blev hon omskriven då hon klippte av sitt karakteristiska långa hår och istället visade upp en kort page på Kristallen-galan.

Julia Franzén är tillsammans med fotografen Bingo Rimér, 47, och paret verkar kärare än någonsin.

Julia Franzén. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia Franzén svarar på kritiken mot hennes bilder 

Julia har nu stött på ett problem. På Instagram berättar Julia om vad hon kallar för "i-landsproblem", och det hela handlar om vilket innehåll hon ska fylla sin Instagram med. Hon ber sedan följarna att berätta vilka konton de gillar, och vad de vill se mer av.

Julias fråga engagerade verkligen och svaren vällde in. En person skrev att hon hade ett lite mer specifikt önskemål – nämligen färre filter.

"Önskar mindre filter på stories. Vi VET att du är vacker. Med och utan smink, du behöver inte filter. Filter ger en så skev bild av verkligheten", kommenterade en kvinna.

Julia Franzén svarade då:

"Så lätt att döma folk som använder filter men om du hade haft 80 000 som såg din story eller gick upp på en scen med 80 000 i publiken, hade du kanske velat pudra näsan då?".

Julia Franzén. Bildkälla: Stella Pictures.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!