TV4-profilen Matilda Boza är gravid
TV4-profilen Matilda Boza är gravid. - Foto: Stella Pictures, Instagram/matildaboza

Matilda Boza är gravid – visar upp bebisbulan

Tv4-profilen Matilda Boza är gravid! "Baby Boza", skriver Matilda till bilden där hon visar upp bebisbulan. Matilda Boza avslöjar dessutom när hennes och maken Jonathan Bozas bebis är beräknad att komma.


TV4-profilen Matilda Boza, 30 är gravid! På Instagram delar hon med sig av den glädjande nyheten.

"Baby Boza", skriver Matilda till en bild på sig själv där hon avslöjar bebisbulan. Hon avslutar med hashtaggen #halvvägs. Det betyder att Matildas bebis är beräknad att födas kring januari eller februari 2023.

"Underbart!!! Grattis till hela familjen!", skriver TV4-kollegan Henrik Alsterdal och Sofia Geite skickar flera gulliga emojis.

Matilda Boza har snabbt blivit ett folkkärt ansikte som nyhetsuppläsare på nyheterna och hon har även synts i "Nyhetsmorgon" och "Efter fem". Matilda har pluggat  journalistik och tv på Kaggeholms folkskola fram till 2015.

Matilda Boza väntar barn! Bildkälla: Stella Pictures.

Matilda Boza gifte sig i Italien med Jonathan Boza år 2019

År 2019 gifte sig Matilda Boza med sin make Jonathan Boza, 31. Paret gifte sig i Italien, och de hann precis innan coronapandemin slog till.

– Det var nästan hundra personer som var i Italien på bröllop. Det var precis innan pandemin, så det var tur att vi hann med det innan, ett fint minne. Själva bröllopet var ganska enkelt. Det viktigaste för oss var att ha våra nära och kära på plats och att det var en härlig stämning och en kul fest, och det blev det, har Matilda berättat om bröllopet för Hänt.

Matilda och Jonathan, som jobbar som ingenjör, träffades redan i högstadiet och har hållit ihop sedan dess. Paret bor tillsammans i Vasastan i Stockholm.

Är du nyfiken på hur mycket pengar Matilda Boza tjänar? Det kan du läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!