Stockholm

Katrin Zytomierskas hemliga kärlek: "Är det lätt så är det rätt"

Katrin Zytomierska
Katrin Zytomierska. Foto: Stella Pictures

Katrin Zytomierska har med bravur rockat singellivet och det har nog ingen missat. Via sociala medier har vi fått bevittna det ena galna upptåget efter det andra. Men nu verkar det möjligen finnas en ny kärlek i hennes liv...


Läs mer

Katrin Zytomierska, 45, har nyligen varit i ropet på grund av hennes omtalade "Pimps and hoes"-fest, som arrangerades i samband med hennes födelsedag. Det stormade rejält kring henne och de medverkande på festen. Några som var på skandalpartyt var bland annat exet Bingo Rimér, hans nya flamma Julia Franzén, Ida Warg och Daniel Paris

Nu verkar dock Katrin dock ha siktet inställt på kärlek. Eller det är vad vi kan gissa på i alla fall. Då det har hintas om det på Instagram. I veckan släpptes även ett nytt avsnitt av Katrin Zytomierskas och Bingo Rimérs podcast "Relationspodden 2.0" - där hon gör oss än mer nyfikna! 


Det forna paret Katrin och Bingo svarar på lyssnares frågor i podcasten, där allt fokus ligger på relationer. Det är just under ett svar på en fråga som Katrin klämmer in: 

– Jag träffade ju faktiskt en kille för inte alls längesen. 

Hon fortsätter med att strössla lovande ord över relationen till den hemliga mannen:

– Det är så hundra procent lätt, tydligt, rak kommunikation "jag vill vara med dig, jag tycker om dig, ska vi ses då och då, ska vi göra det här och det här". Jag har verkligen tänkt så här, gud det finns ju killar som inte ska lirka och spela svåra eller spela spel. 

Bingo frågar sedan när podcasten börjar lida mot sitt slut, vem denna man nu är, denna så kallade Mr."lätt när det är rätt". 

– Jag pratar inte om mitt privatliv, som du kanske har märkt de senaste åren. Men just nu så hänger jag med en ruggit jävla sund snubbe. Han är så sund, förnuftig, enkel, härlig och glad. 

Så kan det möjligen vara så, att en av Amors pilar har träffat Katrin? Vi får helt enkelt vänta och se. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.