Kylie Jenner i Acne Studios
Kylie Jenner bar svensk design på modeveckan i Paris. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kylie Jenner bar svenska Acne Studios – hyllas av följarna

Kylie Jenner gjorde succé i Paris där hon befinner sig för modeveckan. Hon stal onekligen showen när hon anlände i en vit klänning från svenska Acne Studios.


Kylie Jenner, 25, är en av alla kändisar som har tagit sitt pack och pack för att njuta av Paris, där modeveckan nu går av stapeln. Under onsdagen hade svenska Acne Studios visning för sin vårkollektion för 2023 på Palais de Tokyo i området Trocadero i Paris.

Solstrålen Kylie Jenner på Acne Studios visning i Paris. Bildkälla: Stella Pictures

På plats för att spana in Acnes vårkollektion var förutom Kylie även Vogues legendariska chefredaktör Anna Wintour. 

Den nya vårkollektionen har hyllats av modetidningar som Hypebeast och Vogue, men den som verkligen stal showen var givetvis Kylie Jenner.

Kylie Jenner anländer till Acne Studios vårvisning i Paris. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon anlände nämligen i en vit klänning från Acne Studios, som hon matchade med stora vita solglasögon, även dom från Acne Studios.

– Jag är här på Acne-visningen och jag är så spänd på att se kollektionen, sa Kylie från front row till tidningen I-D.

Så mycket kostar en klänning från Acne Studios

Instagramkontot Kylie Jenner Closet har över en halv miljon följare på Instagram, och synar alltid vad Kylie har på sig för outfits. Och Kylies look från Acne Studios var minst sagt en succé bland följarna som avgudade den vita klänningen.

Kylie Jenner front row på Acne Studios visning. Bildkälla: Stella Pictures.
Kylie Jenner poserade vant för fotograferna på rosa mattan. Bildkälla: Stella Pictures.

"Klänningen och solglasögonen är perfekta! Hon slaktar med den här looken!" och "Jag älskar det här" var några reaktioner i kommentarsfältet.

Klänningen som Kylie bar har inte släppts i butik ännu, men priserna på det svenska märkets klänningar brukar ligga på mellan 4 000 -  20 000 kronor.

Svenska Acne Studios grundades i Stockholm 1996 av Jonny Johansson, Mats Johansson, Jesper Kouthoofd och Tomas Skoging. Jonny är chefsdesigner för det hyllade märket, som genom åren har burits av kändisar som Megan Fox, Kendall Jenner, Lady Gaga och Rihanna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!