Anis Don Demina öppnar upp om inbrottet
Anis Don Demina öppnar upp om inbrottet - Foto: Stella Pictures

Anis Don Demina utsattes för inbrott under Mello – så mår han idag: "PTSD"

Under tiden som Anis Don Demina var som mest aktuell med Melodifestivalen, genomgick han ett trauma som än i dag påverkar honom i hans vardag. Detta berättar nu Anis om i sin talkshow "Då är vi igång".


Mitt under den storslagna helg då finalen av Melodifestivalen 2020 ägde rum, slog den ibland så råa verkligheten till mot artisten och programmet Anis Don Demina, 29. 

Anis blev nämligen utsatt för ett inbrott i sin lägenhet. Som tur är var han inte hemma när tjuvarna slog till, och han blev faktiskt inte ens av med något. Detta berättar nu Anis om i sin och Behrouz ”Rosen” Badreh talkshow "Då är vi igång", som denna vecka gästades av Sanna Guidetti

Men trots det kände han sig bestulen på sin trygghet, och fick helt enkelt flytta från den lägenheten till en annan.

Anis Don Demina: "Folk spekulerade i om jag gjorde ett försäkringsbedrägeri" 

Anis Don Demina berättar om tiden direkt efter inbrottet:

– Jag tänkte inte låta detta "fucka mitt mode" inför den största dagen i mitt liv. Men sen efter, bror tänk dig efter... I en månads tid eller hur länge nu Mello pågår så var jag här uppe, säger Anis och gestikulerar med händerna.

Han fortsätter sedan: 

– Jag var "the shit"! Sen kom jag hem och det var fucking knäpptyst. I en lägenhet där det ligger en kofot på golvet. 

Anis är fortfarande påverkad av det som hände. Han berättar bland annat att han får puls när det knackar på dörren. Även om det bara är barn som knackar på för att sälja jultidningar. 

– Den paniken jag får. Mitt hjärta går så här. Det är ju PTSD... säger Anis och slår sig över bröstet för att illustrera hårda hjärtslag. 

Eftersom ingenting stals från Anis lägenhet fick det folk att undra vad som egentligen hade hänt: 

– Folk spekulerade i om jag gjorde ett försäkringsbedrägeri. 

Anis tror tjuvarna var ute efter en dyr klocka som han ägde vid denna tidpunkt. Han misstänker även att det kan ha skett för att han var vräkig på sociala medier och visade upp mycket dyr shopping. Vilket han ångrar idag eftersom han redan då förstod vilka typer av konsekvenser det kan få. I dag är han mer försiktig. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!