Snart kommer något nytt spännande i rutan.
Snart kommer något nytt spännande i rutan. - Foto: Instagram/primevideose

Här dyker flera svenska influensers upp på en öde ö i nytt program

Här är det nya programmet 2023 där flera bekanta ansikten dyker upp i kampen om överlevnad på en öde ö. Nu avslöjar flera influensers sitt hemlighetsmakeri kring den nya showen.


I början av juni var det flera kända influensers, youtubers och gamla dokusåpadeltagare som på sociala medier uppdaterade sina följare om att de skulle "försvinna från Instagram" ett tag. De bjöd på bilder, om än väldigt diskreta sådana, att de befann sig i Thailand. 

Några av de som skymtades från varmare breddgrader var bland annat Jasmine Gustafsson, Antonia "Anty" och Lisa Borg fd Anckarman.

Anledningen var under någon vecka oklar, men inom kort visade det sig att de åkt iväg för att spela in ett tv-program. Men vad det hela handlade om för program visste ingen – tills nu.

Han leder det nya programmet

Tidigare i år lämnade Kodjo Akolor, 41, det för många tråkiga beskedet att han planerar att lämna "Morgonpasset i P3" efter tretton år. 

– Det här är mitt sista år på ”Morgonpasset”, så nu har jag sagt det. Jag menar allvar, for real, for real, sade han då.

Kodjo Akolor leder det nya programmet. Foto: Claudio Bresciani/TT

För den som då funderade på Kodjos nästa kapitel i livet, kommer nu det besked som sammanfogar han och det tidigare hemlighetsmakeri kring de influensers som i början av sommaren befann sig i Thailand.

Kodjo ska nämligen leda det nya reality-programmet "Good luck guys" där flera influensers dyker upp.

Influensers strandade på öde ö

I programmet kommer tittarna få följa flera influensers som ska försöka överleva på en öde strand i Thailand och roa oss utanför deras värld på sociala medier.

Där kommer gänget leva som om det vore en episod av Robinson – utan tillgång till sängar, teknologi och mat.

"Vi ska överleva på en öde strand i Thailand ihop med andra kända ansikten som alla har gemensamt att vi vanligtvis lever i överflöd. I Thailand lever vi däremot utan tillgång till sängar, teknologi och mätta magar", skriver Lisa Borg fd Anckarman på sin Instagram och fortsätter:

"Det blir stenhårda dueller i djungeln, panikgråt runt lägerelden, hjärtskärande utröstningar och massor av nyfunnen vänskap. Förstår ni att detta alltså blev vår bröllopsresa?".

"Är ni redo för lag gul? Inom kort får ni se mig och Jasmine Gustafson bokstavligen tävla livet ur oss", skriver Anty på sin Instagram.

Tävlar gör: Ellen Bergström, Niclas Lij och Jasmine Gustafsson, Antonia ”Anty” Johnson, Nardos Alberto, Robin AnderssonBen Mitkus, Caroline Johansson, Lisa Borg fd Anckarman, Henrik Elvefjord Borg, Adam Åstrand och Anton Lundell

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.