Margaux Dietz filmar misshandlad man
Margaux Dietz möts av kritik efter att hon filmat en misshandlad man och lagt ut som content. - Foto: Christine Olsson/TT Bild, Instagram/haveristerna. Bilden är ett montage.

Margaux Dietz skrattar och filmar utslagen man – följarna rasar

Ett klipp sprids nu som en löpeld på sociala medier. Det visar hur Margaux Dietz skrattande filmar en blodig och blåslagen man. "Helt bedrövligt och så jävla tragiskt" och "Är människor inget värt för dig?" är några reaktioner på Margaux klipp.


Influencerprofilen Margaux Dietz, 32, möts nu av stenhård kritik. På sociala medier sprids nu ett klipp från en av hennes vloggar, och många ifrågasätter Margaux Dietz agerande.

I klippet hörs Margaux säga:

– Kom, kom, ni måste kolla genom brevlådan. Jag har låst dörren och vi ska ringa polisen. Det är nån som sover här. Det går inte att öppna dörren för att någon ligger och sover här, haha.

Margaux Dietz klipp möts av massiv kritik.

Klippet är filmat från utsidan, och visar hur Margaux och hennes son smyger ut från sin ytterdörr med mobiltelefonerna i högsta hugg. De petar på mannen och skrattar. Till klippet är det tillagt roliga ljudeffekter.

Margaux ringer sedan sin personliga tränare Boris för att be om råd.

– Det ligger alltså en man utanför min ytterdörr, blodig. Han är inte sönderblodig, han är lite blodig och blåslagen, hörs Margaux säga i ett samtal. Boris tycks uppmana Margaux att ringa polisen.

Starka reaktioner efter Margaux Dietz klipp

Instagramkontot Haveristerna la ut klippet och i kommentarsfältet rasar de upprörda reaktionerna in.

"Men! Och om det är nån som är farlig eller mår dåligt - varför skicka fram sitt barn?"

"Vad I hela helvetet?? Hur kan man tycka att det där är roligt och content för sociala medier?! Ring ambulans??"

"Jag har inte speciellt höga tankar om Margaux men det här är ett lågvattenmärke till och med för henne"

"Är vanligtvis ingen näthatare, men fyf*n vilket vidrigt beteende! Och den där människan har följare som backar upp... "

"Vafan är det för jävla fel på människor? Hemskt för barnet också - både situationen och att behöva fostras i sån här miljö med den människosynen. Det finns liksom inget vis detta kan vara ok - stageat eller ej."

"Trodde först det var ett skämt när jag läste caption - men tydligen inte. Hon är verkligen så blåst. Underbart sätt att visa sina barn vad medkänsla är…"

Margaux Dietz. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Margaux Dietz följare rasar efter klippet

Även i Margaux Dietz egna kommentarsfält börjar reaktionerna strömma in, och följarna är INTE glada. 

"Helt bedrövligt och så jävla tragiskt", "Är människor inget värt för dig?" och "Rannsaka dig själv" var några kommenterar som trillade in på Margaux Dietz Instagram.

Margaux Dietz följare rasar efter hennes klipp. Bildkälla: Instagram/margauxdietz
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.