Julia Franzén
Julia Franzén avslöjar blodiga detaljen i bilden. - Foto: Stella Pictures, Instagram/juliafranzen.se

Julia Franzén om blodiga detaljen i bilden: "Nu vet ni det också"

På Instagram visar Julia Franzén ofta bilder från sitt hem som inte alltid är helt städat om vi säger så – något som har fått Julias följare att reagera. Nu berättar Julia om den blodiga detaljen i bilden från det stökiga sovrummet.


Tv-profilen och influencern Julia Franzén, 32, har snabbt blivit en favorit ute i stugorna. Efter sin medverkan i "Robinson" och "Bachelorette" är det många som inte får nog av den jordnära Lerum-tjejen.

Julia bor i Marbella där hon jobbar som influencer, och få kan ha missat att hon är tillsammans med fotografen Bingo Rimér. Paret har ett distansförhållande, något som verkar hur bra som helst. 

Bingo besöker ofta Julia i soliga Marbella och på Instagram bjuder Julia sina följare på en inblick i deras mysiga vardag ihop.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia Franzén om blodiga detaljen i bilden: "Nu vet ni det också"

På Instagram har Julia 189 000 följare, och en stor del av hennes popularitet på sociala medier kommer nog av att hon är så bjussig med att visa allt från sitt liv. Och det inkluderar även en stökig lägenhet...

För trogna Julia-följare vet att Julia är något av en expert på att stöka ner, men sen även städa undan i ett rasande tempo – något hon ofta visar i sina storys på Instagram. Ibland frågar hennes följare hur hon lyckas få det så oerhört stökigt hemma.

Så här kan det se ut hemma hos Julia Franzén innan hon städat. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

"Har du haft jordbävning eller hur kan det bli så rörigt?", "Hur kan det bli så stökigt? Varför inte plocka i ordning med en gång?" och "Huuuur kan du lyckas stöka ner så?" är några reaktioner Julia har fått den senaste tiden.

Julia svarade då att hon bland annat har för mycket saker på för liten yta.

Julia Franzéns följare undrar hur hon bär sig åt för att få det så stökigt hemma. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Tidigare i veckan visade Julia bilder från när hon höll på att fixa och dona i sitt stökiga sovrum. Följare med örnsyn missade då inte en blodig detalj i bilden, som Julia sedan valde att berätta mer om...

"Ja, det är menstrosor. Jag har kopparspiral och enda nackdelen med det för mig är att jag får så himla mycket mens i typ 2 dagar så jag måste använda både tampong och binda för att inte blöda igenom. Nu vet ni det också!", skrev Julia till bilden.

Följare med örnsyn la märke till den blodiga detaljen i bilden...Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .