Anitha Clemence försvarar Margaux Dietz efter kritikstormen.
Anitha Clemence försvarar Margaux Dietz efter kritikstormen. - Foto: Vilhelm Stokstad/TT och Christine Olsson/TT

Anitha Clemence försvarar Margaux Dietz efter kritikstormen

Mediapersonligheten Anitha Clemence ryter ifrån på Instagram och försvarar Margaux Dietz – efter att influencern mötts av en kritikstormen på grund av en omtalad Youtube-video.


Mediaprofilen Anitha Clemence, 44 – tidigare även känd via namnet Schulman – ryter nu ifrån på Instagram efter att influencern Margaux Dietz, 32, fått ta emot hård kritik. 

Hatstorm mot Margaux Dietz 

Efter att influencern Margaux valde att lägga upp en video på Youtube av en utslagen, blodig och blåslagen man i sitt trapphus möttes det av oerhört stark kritik. 

I den nu borttagna videon ser man när Margaux och sonen Arnold, 5, upptäcker mannen som ligger blodig och utslagen utanför lägenhetsdörren. Influencern låter då sin femårige son gå fram och peta på mannen. Sedan ringer hon sin personliga tränare och frågar om råd. Först därefter larmar hon polisen.

Nyheter24 har följt händelsen och rapporterat om hur flera företag brutit samarbeten och ställt in kampanjer med Margaux då det omtalade klippet mötts av en hatstorm. 

Anitha Clemence om Margaux: "Patetiskt"

På sociala medier kan man se hur Margauxs kommentarsfält fylls med kommentarer som starkt kritiserar influencerns beslut att publicera videon. 

Någon som dock är på Margaux sida är ingen mindre än mediaprofilen Anitha Clemcence som flitigt delar med sig utav sina åsikter på Instagram.

Det är via Instagram Story som Anitha ställer sig emot hatstormen som pågår mot Margaux. Hon säger att hon tror att de flesta skulle reagera likadant som Margaux och tycker det är dåligt att företag väljer att sluta samarbeta med henne. 

"Att Stronger väljer att bryta samarbetet är typ det ängsligaste på länge. Gode gud köper man personliga varumärken så får man också förutsätta att de inte är robotar. Patetiskt! Tänk de varumärken som skulle våga stå bakom sina ambassadörer när det blåser", skriver Anitha och fortsätter: 

"OBS har inte betalt av Maggan för att skriva det här. Men det här var det tramsigaste på länge. Moralpanik och återigen anti-feministiskt."

Antiha Clemence stöttar Margaux Dietz. Foto: Instagram/anithclemence
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!