Nicole Falciani väntar barn, I januari är hennes dotter beräknad
Nicole Falciani väntar barn, I januari är hennes dotter beräknad - Foto: Stella Pictures

Nicole Falciani rejäla känga till exet: "Han skulle inte bli en bra pappa..."

Nicole Falciani väntar barn tillsammans med Adem Berisha. Tidigare har Nicole dock uttalat sig och sagt att barn, nej, det är nog inget för henne. Vad fick henne att ändra sig? Nu berättar hon om det i en ny video på Youtube.


Under våren 2020 blev Nicole Falciani, 25, dumpad precis innan hennes egna bröllop. Ett mardrömsscenario för många, och lika så för Nicole, som i många intervjuer har beskrivit det som en mörk tid där hon trodde att hela hennes liv var över. 

Men efter ett par månader mötte hon sin stora kärlek, Adem Berisha, och hennes liv tog en vändning och snart flyttade paret till Italien. Nu väntar de barn tillsammans, och i  januari är deras lilla tjej beräknad att titta ut. 

Barn var dock aldrig självklart för Nicole. Som tidigare uttalat sig i frågan, och då sagt att barn inte är något hon själv vill ha.

Vad fick henne att ändra sig? I en frågestund på Youtube, får vi nu svaret. 

Nicole Falcianis följare hade massvis med frågor om henne och hennes lilla bulle i ugnen. Kommer hon föda i Sverige eller Italien? När är det beräknade datumet för förlossningen? Vad ska de ha för barnvagn? Men också då givetvis, vad hade fått henne att ändra sig när det kommer till att skaffa barn? Nicole säger själv att "Den här frågan visste jag att jag skulle få otroligt mycket". 


– Jag antar att precis som allting här i livet, man ändrar sig, åsikter ändras, man förändras. Samma sak hände mig liksom. Jag kände absolut förr att jag inte ville ha barn. Jag var ganska bestämd i att jag inte ville ha barn. Men för mig ändrades det när jag träffade Adem, säger Nicole och fortsätter sedan: 

– Så för mig var det nog bara att, i min förra relation var jag så säker på att jag inte ville ha barn för att han inte var rätt för mig, och att jag kände kanske någonstans att han inte skulle bli en bra pappa. Men med Adem så ändrades det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.