Nicole Falciani väntar barn, I januari är hennes dotter beräknad
Nicole Falciani väntar barn, I januari är hennes dotter beräknad - Foto: Stella Pictures

Nicole Falciani rejäla känga till exet: "Han skulle inte bli en bra pappa..."

Nicole Falciani väntar barn tillsammans med Adem Berisha. Tidigare har Nicole dock uttalat sig och sagt att barn, nej, det är nog inget för henne. Vad fick henne att ändra sig? Nu berättar hon om det i en ny video på Youtube.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Under våren 2020 blev Nicole Falciani, 25, dumpad precis innan hennes egna bröllop. Ett mardrömsscenario för många, och lika så för Nicole, som i många intervjuer har beskrivit det som en mörk tid där hon trodde att hela hennes liv var över. 

Men efter ett par månader mötte hon sin stora kärlek, Adem Berisha, och hennes liv tog en vändning och snart flyttade paret till Italien. Nu väntar de barn tillsammans, och i  januari är deras lilla tjej beräknad att titta ut. 

Barn var dock aldrig självklart för Nicole. Som tidigare uttalat sig i frågan, och då sagt att barn inte är något hon själv vill ha.

Vad fick henne att ändra sig? I en frågestund på Youtube, får vi nu svaret. 

Nicole Falcianis följare hade massvis med frågor om henne och hennes lilla bulle i ugnen. Kommer hon föda i Sverige eller Italien? När är det beräknade datumet för förlossningen? Vad ska de ha för barnvagn? Men också då givetvis, vad hade fått henne att ändra sig när det kommer till att skaffa barn? Nicole säger själv att "Den här frågan visste jag att jag skulle få otroligt mycket". 


– Jag antar att precis som allting här i livet, man ändrar sig, åsikter ändras, man förändras. Samma sak hände mig liksom. Jag kände absolut förr att jag inte ville ha barn. Jag var ganska bestämd i att jag inte ville ha barn. Men för mig ändrades det när jag träffade Adem, säger Nicole och fortsätter sedan: 

– Så för mig var det nog bara att, i min förra relation var jag så säker på att jag inte ville ha barn för att han inte var rätt för mig, och att jag kände kanske någonstans att han inte skulle bli en bra pappa. Men med Adem så ändrades det.