Valentino Demina
Valentino Demina - Foto: TV4/LINUS BOKEHSIUS

Valentino Demina om hatstormen efter Robinson: Blev inte orättvist porträtterad

Valentino Demina fick motta massiv kritik under och efter sin medverkan i Robinson 2022. Valentino säger själv att det "inte är hatstorm, det är tsunami", för att illustrera det han har fått utstå under senaste tiden. Nu berättar han om det i "Då är vi igång"...


Valentino Demina är en av de Robinson-karaktärer som verkligen stuckit ut denna säsong. För det har han fått motta både ris och ros. 

Under måndagen medverkade han i Anis Don Deminas och Behrouz "Berra" Badrehs talkshow "Då är vi igång", och pratade bland annat om den kritik som riktats mot honom under den senaste tiden. 

Valentino Demina: "Man ser bara det negativa"

Anis Don Demina, som ju faktiskt är lillebror till Valentino Demina, ber om att få ta upp elefanten i rummet, vilket han då syftar till är just den kritik som riktats mot Valentino. Anis frågar om Valentino anser att han har blivit rätt porträtterad: 

– Jag har inte blivit helt orättvist porträtterad, det vill jag vara ärlig och säga. För att jag gick in för det här spelet, så mycket kan jag säga. Men sen för att gå tillbaka till folk som sitter i soffan, de visar tjugo till fyrtio minuter av tjugofyra timmar. 

Valentino säger själv att han tror att han behövt motta den kritik och det hat som riktas mot honom på grund av att han "sticker ut, och skiter i". Om de negativa kommentarer som florerar på sociala medier säger han:

– Man ser bara det negativa, det negativa är bara tio procent, men de skriker högst.

Valentino Demina om varför han valde att lämna Robinson – tappade gnistan

Men till slut var även Robinson 2022 över för Valentino Demina. I en immunitetstävling gick det inte riktigt vägen, och hans tid på ön tog slut. Något som även det, stötte på patrull, när han gick ut i en video och förklarade varför han valde att lämna istället för att chansa på revansch i Gränslandet. 

– Jag tappade gnistan där. För mig var det här inte kul längre, det var kul fram tills den här tävlingen och det här beskedet. Så mycket ville jag inte vinna Robinson, säger Valentino.

Här kan du läsa om reaktionerna på Valentinos egna förklaring till varför han lämnade.

Valentino Demina: "Så mycket ville jag inte vinna"

Valentino verkar mycket säker på att han hade lyckats ta sig tillbaka in i Robinson om han hade valt att åka till Gränslandet. Men han menar på att hans sinande intresse och att Ulf Ström, som precis mottagit beskedet om att han förlorat en nära anhörig, inte skulle behöva vara själv – var droppen som fick bägaren att rinna över. 

– Grejen är, jag hade åkt till Gränslandet, alltså på riktigt, jag hade åkt till Gränslandet, och jag hade kommit tillbaka. Jag hade fortsatt hugga folk i ryggen, och spelat spelet, jag hade gjort det, men! Jag ville vara där för Ulf, säger Valentino. 

Valentino Demina: "Sök inte till Robinson om du är rädd för att bli huggen i ryggen"

Så vad känner Valentino för sin insats? Vill han ändra något nu i efterhand? Det verkar inte så. Valentino säger att han spelade spelet, och att "hur de klipper får de stå för". Med "de" kan vi väl anta att han menar TV4. Valentino förstärker även sitt budskap genom att säga bland annat "sök inte till Robinson om du är rädd för att bli huggen i ryggen". 

Här kan du hitta Valentinos Deminas Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!