Filippa Toremo
Filippa Toremo berättar om känslorna kring sin graviditet. - Foto: Instagram/filippatoremo. Bilden är ett montage.

Filippa Toremo om graviditeten: "Sån skam och ångest"

Filippa Toremo fick sitt livs chock när hon fick reda på att hon var gravid – i sjätte månaden. Nu öppnar hon upp sig om känslorna. "Jag kan inte sluta gråta", skriver Filippa Toremo.


Influencern Filippa Toremo, 24, var tidigare tillsammans med medieprofilen Anis don Demina, 29. Men paret gick skilda vägar i oktober 2021. 

Filippa Toremo och Anis Don Demina gjorde slut i oktober 2021

På Instagram berättade Anis om uppbrottet:

"Som vissa av er förmodligen räknat ut så har jag och Filippa valt att fortsätta våran relation som vänner. Jag har verkligen inget ont att säga om henne, hon är en otrolig tjej men ibland är man bara olika. Kommer alltid finnas där för henne så som jag vet att hon kommer finnas där för mig. Vissa saker är bara inte menade", skrev Anis.

Filippa Toremo och Anis don Demina gick skilda vägar i oktober 2021. Bildkälla: Stella Pictures.

Filippa Toremo fick veta att hon var gravid – efter flera månader

Efter uppbrottet har Filippa bland annat fått jobb på CAIA Cosmetics, och på Instagram uppdaterar hon ofta sina 66 000 följare om vad som händer i hennes liv.

Nyligen chockade Filippa följarna genom att berätta att hon var gravid – något hon själv inte hade fått reda på förrän hon varit gravid i flera månader. 

Filippa har nämligen tarmsjukdomen IBS och hon trodde bara att det var magen som spökade, då hon var van vid att känna sig svullen, uppblåst och ha magsmärtor. Men i själva verket var Filippa alltså gravid. 

Något som kom som en oerhörd chock för henne då hon även äter p-piller.

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn, och att helt plötsligt få reda på att du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader är en helt helt overklig känsla, berättade Filippa.

Filippa Toremo: "Känt sån skam och ångest"

På Instagram öppnade Filippa nyligen upp sig om de stormiga känslorna kring graviditeten. Hon beskriver det som en bergochdalbana.

"Haft dagar då jag inte kunnat sluta gråta men idag mår jag bra", skriver Filippa på sin Instagram Story.

Hon berättar även att hon har känt skam och ångest.

"Nu börjar jag gråta igen för ni är så fina mot mig!! Blir så rörd över att det finns så fina människor som ni. Känt sån skam och ångest av att inte ha vetat om att jag är gravid", skriver Filippa.

Filippa Toremo berättar om känslorna kring graviditeten. Bildkälla: Instagram/filippatoremo

Hon berättar att hon har fått flera meddelanden från följare som har varit i samma situation, vilket gör att hon inte känner sig så ensam längre.

Men dessvärre har Filippa Toremo även mötts av hat.

"Tyvärr finns det alltid människor som inte kan ha förståelse för andras situationer och som drar nytta av andras "misslyckanden" till deras fördel, det är så sjukt tråkigt men något man tyvärr inte kommer ifrån...", skriver hon vidare.

Filippa Toremo öppnar upp sig om känslorna. Bildkälla: Instagram/filippatoremo


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.