Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf och Louie Marti. - Foto: Nils Petter Nilsson/TT, Claudio Bresciani/TT. Bilden är ett montage.

Storbråk om Louie Marti i Magdalena Graafs blogg: "Blir vansinnig"

I Magdalena Graafs kommentarsfält har det nu uppstått hätsk stämning då en del läsare mer eller mindre försöker kräva ett svar av Magdalena om hur hennes relation till Louie Marti ser ut.


Magdalena Graaf, 47, och skådespelaren Louie Marti, 44, blev ett par våren 2021. De träffades efter att Magdalena hade separerat från sin tidigare sambo Filip Larsson. I sin blogg skrev Magdalena lyriskt om känslorna för den nya pojkvännen.

"Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som" skrev Magdalena lyckligt.

En hel del förändringar har skett i Magdalenas liv den senaste tiden. Bland annat har hon sålt sitt hus i Täby och istället flyttat till lägenhet. Och nu spekulerar Magdalenas läsare att relationen med Louie Marti är över.

Louie Marti och Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

Magdalena Graaf och Louie Marti har avföljt varandra

På Instagram har Magdalena och Louie avföljt varandra, och det var ett bra tag sedan som han syntes på Magdalenas sociala medier.

I sin blogg skrev Magdalena nyligen kryptiskt: "Önskar er en fin kväll mina omtänksamma och förstående vänner. Jag delar med mig av det jag orkar i mitt liv just nu. Tack för att ni har förståelse och respekt för det".

Magdalena Graaf och Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures.

Storbråk om Louie Marti i Magdalena Graafs kommentarsfält: "Noll hjärnkapacitet"

I kommentarsfältet på Magdalenas blogg har det nu blossat upp till en het debatt där en del följare skriver och undrar varför hon inte har berättat hur status är mellan henne och Louie.

Flera andra bloggläsare har nu ryckt ut till Magdalenas försvar och poängterar att det är upp till Magdalena när och om hon ens vill berätta vad som hänt mellan henne och Louie, och stämningen i kommentarsfältet har varit hätsk.

En del av kommentarerna i Magdalena Graafs blogg. Bildkälla: Magdalenagraaf.se

Det här är Louie Marti

Louie Marti är skådespelare och den som kan sina svenska thrillers känner säkert igen honom från "Gåsmamman", "Beck" och "Tunna blå linjen".

Louie har även ett förflutet som medlem i MC-klubben Hells Angels. I Bathina Philipssons podd berättade Louie mer om hur det gick till när han efter 10 år lämnade klubben – något han gjorde då han menar att han inte accepterades i filmbranschen på grund av sitt samröre med HA.

– Hur jag tog mig ur och hur jag kom in vill jag inte gå in på. Jag säger som Kungen. Nu vänder vi blad och går vidare, sa han då.

Skådespelaren Louie Marti. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/