Molly Nutley
Här är allt du vill veta om Molly Nutley! - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Molly Nutley avslöjar hur hon träffade sin pojkvän André Sund

Är du också nyfiken på att veta mer om Molly Nutley som just nu tar Sverige med storm? Här är allt du vill veta om hennes karriär, pengar och hur hon egentligen träffade sin pojkvän André Sund.


Skådespelaren Molly Nutley, 27, föddes rätt in i filmvärlden. Hennes mamma är skådespelaren och regissören Helena Bergström, och pappa är regissören Colin Nutley

Helena Bergström, Molly Nutley och Colin Nutley. Bildkälla: Stella Pictures.

Mollys gudfar var dessutom skådespelaren Rikard Wolff.

Rikard Wolff och Molly Nutley. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

Filmer och tv-serier med Molly Nutley

Mollys genombrott på vita duken kom år 2010 då hon spelade Fannys dotter Alice i "Änglagård – tredje gången gillt". Fanny spelades då av Mollys riktiga mamma Helena Bergström. 

Rikard Wolff, Molly Nutley och Helena Bergström under inspelningen av "Änglagård - tredje gången gillt". Bildkälla: Adam Ihse/TT Bild

Sedan dess har vi sett Molly i flera filmer och tv-serier som "Tjockare än vatten" och "Saknad". Molly är nu aktuell i skräckfilmen "Feed" och Netflix-filmen "Dancing queens", som regisserades av Helena Bergström.

Molly Nutley gjorde debut som regissör 2021 med tv-serien "Håll andan!".

Här är allt du vill veta om Molly Nutley. 

Har Molly Nutley någon pojkvän?

Ja! Han heter André Nellerup Sund och är 33 år gammal. André är musiker, och gjorde musik till serien "Håll andan!" som Molly Nutley regisserade. 

Så hur träffades Molly och hennes pojkvän? Jo, André och Molly träffades på en fest sommaren 2018, och blev ett par i september 2018.

– Vi träffades på en midsommarfest, så jag var lite full. Jag gick fram till André och sa att han hade en snygg hoodie på sig. Sedan sågs vi inte mer den kvällen, men dagen efter tänkte jag på André och skrev till honom. Vi tog en öl och det blev liksom bra, har Molly berättat i en intervju med Hälsoliv.

Molly Nutleys tidigare pojkvänner – var ihop med Let's Dance-profilen Calle Sterner och förlovad med Gustav Lindh

Molly Nutley var tidigare ihop med den sju år äldre dansaren Calle Sterner. De träffades när de dansade ihop i "Let's Dance" år 2012. Calle och Molly kom på andra plats. Vann det året gjorde Anton Hysén.

Calle Sterner och Molly Nutley dansar i finalen av Let's Dance år 2012. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

Efter uppbrottet från Calle Sterner blev Molly tillsammans med skådespelaren Gustav Lindh, som hon träffade under inspelningen av "Vilken jävla cirkus" som Mollys mamma Helena Bergström regisserade. Gustav och Molly förlovade sig år 2017, något som Mollys vän Happy Jankell då avslöjade på Instagram.

Men fem månader efter förlovningen gjorde Molly och Gustav slut.

Molly Nutley och Gustav Lindh bröt sin förlovning efter fem månader. Bildkälla: Stella Pictures.

Var bor Molly Nutley?

Molly Nutley och pojkvännen André bor tillsammans i en 27 kvadratmeter stor lägenhet på Södermalm i Stockholm. Enligt bebyggelseregistret är huset är byggt 1913 så vi gissar att det är en hel del sekelskiftescharm hemma hos Molly. 

Lägenheten, som ligger i ett av Södermalms trendigaste kvarter, är värderad till cirka 2,9 miljoner kronor.

Molly Nutley bor på Södermalm i Stockholm. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Hur mycket pengar tjänar Molly Nutley?

Under taxeringsåret 2021 hade Molly ett inkomst av kapital på kapital 520 157 kronor. Det ger en månadslön på 43 346 kronor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!