Malin Gramer pratar om den tråkiga upplevelsen i podden
Malin Gramer pratar om den tråkiga upplevelsen i podden - Foto: Stella Pictures

Malin Gramer berättar om otroheten – kom på honom med sin frisör

Malin Gramer och Jessica Lasses bedriver nog faktiskt Sveriges bussigaste podd, precis som det står i deras beskrivning...


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Nyligen rapporterade vi på Nyheter24 om Malin Gramers, 44, lilla incident i sovrummet. Läs om det här!

Nu är Malin och Jessica Lasses, 46, i farten igen, och i det senaste poddavsnittet av podcasten "Mitt i livet" fick vi återigen lyssna på en rad jobbiga historier med tema "att bli påkommen". 

Malin Gramer: "Magen är så här, nu är det någonting..." 

Malin har nämligen en egen anekdot på temat. 

– Men då kom ju jag hem till min dåvarande pojkvän, hur längesedan var det här... Jag kanske var tjugo någonting? säger Malin och fortsätter sedan: 

– Magen är så här "nej, nu är det någonting", jag vet att det är någonting. Åker hem till honom på morgonen. Jo, vi hade också sagt att vi precis typ skulle flytta ihop, det var ju det också... I alla fall... Jag åker hem till honom, ringer på hans mobil, som jag hör ringa inne i lägenheten men han svarar inte.

Malin gör sedan flera försök att få kontakt med pojkvännen som hon misstänker är i lägenheten utan att öppna. Det tar sin lilla tid, men tillslut kommer hon in i lägenheten: 

– Han öppnar, yrvaken, håret på sniskan. Kanske täcke på kroppen, jag minns inte. Jag kliver in i lägenheten,  och... Där sitter då min frisör nyvaken i hans säng... 

Ja, det låter ju onekligen som en hårresande upplevelse. Nyheter24 gissar på att det inte blev några fler frisörbesök där för Malin. 

/
/
/