Söndag 27 Nov
Stockholm

Allt om Mikael Tornving: Karriären inom militären, partnern och förmögenheten

Mikael Tornving aktuell i "Kompani Svan"
Mikael Tornving aktuell i "Kompani Svan". Foto: Stella Pictures

Mikael Tornving är just nu väldigt aktuell med Discovery+ programmet "Kompani Svan", där han är programledare. Men de flesta känner nog igen Micke från filmerna "Johan Falk", eller "Parlamentet". Men han har faktiskt även en forna karriär inom det militära...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kärt barn har många namn, burkar man ju säga.

Detta passar bra in på Mikael Tornving, som stolt kan kalla sig komiker, programledare och skådespelare. 

Efter att han såg dagens ljus för första gången i Östersund 1961, har han sannerligen hunnit med mycket. Just nu är han aktuell med "Kompani Svan". 

I denna artikel har vi samlat allt vad ni kan tänkas vilja veta om honom! 

Har Mikael Tornving någon flickvän eller partner? 

Vad Micke Tornvings civiltillstånd är, vet vi inte i nuläget. Micke har inte gift om sig sedan skilsmässan från Gunilla 2016, och han bor ensam i sin bostad. Gunilla och Micke var ett par i hela 20 år. 

Foto: Stella Pictures

Mikael Tornving har två barn med ex-frun

Tillsammans med Gunilla har Micke Tornving två barn, Hugo och Harald. Hugo gick i sin pappas fotspår, och jobbar faktiskt inom Försvarsmakten. 

Mikael Tornvings karriär inom det militära

Sedan 1982 har Micke Tornving varit reservofficer vid Jämtlands fältjägarregemente i Östersund, han har tillhört reservstyrkan sedan 1988 som kapten, och han har gjort FN-tjänst i Libanon, detta enligt en intervju i Aftonbladet. Micke har även varit stf bataljonschef för Telgehusbataljonen (Hemvärnet), kan vi se via en post på tidningen "Tidningen Hemvärnet" Facebook sida. 

Imponerande! 

Foto: Discovery+/Linus Hallsénius

Är Mikael Tornving rik? 

Micke Tornving hade taxeringsåret 2021 en inkomst av tjänst på 582 289 kronor, enligt uppgifter som Nyheter24 tagit del av via Skatteverket. Så det är ju en månadslön som inte går av hackor direkt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.