Laila Bagge i chock: ”Lyckades lura mig totalt”
I torsdags fyllde Laila Bagge 50 år och blev ordentligt överraskad av nära och kära. - Foto: Laila Bagge/Instagram

Laila Bagge i chock: ”Lyckades lura mig totalt”

Laila Bagge har fyllt 50 år och firades i sällskap av sina vänner och familj - med en storslagen överraskning av sambon Korosh Kananian.


Det var i torsdags som Laila Bagge fyllde 50 år och det kom att minsann firas storskaligt.

”Herregud vad jag har blivit firad! Så mycket så att jag inte hunnit med att uppdatera!”, skriver Laila Bagge på Instagram och tackar alla vänner och kollegor som grattat henne på den stora dagen. 

Laila Bagge överraskad av nära och kära 

På födelsedagen tog hennes sambo Korosh Kananian, 32, hjälp av Laila Bagges syster Linda Cahling för att överraska henne rejält. 

I inlägget på Instagram kan man se en chockad Laila Bagge som möts av vänner och familj till låten ”Happy Birthday to You” av Patty Hill

Laila Bagge firas med dragshow

Laila Bagge skriver på Instagram att firandet inleddes med ett besök på Vasateatern och dragshowen ”Club After Dark”. Showens producent Christer Lindarw passade själv på att hurra för 50-åringen – vilket fick hela salongen att instämma i sång. 

”Har ni inte sett den (Club After Dark reds anm) så är det ett måste! Herregud vad bra det var och god mat”, skriver Laila Bagge på Instagram.  

Laila Bagge: ”Lyckades lura mig totalt”

Under kvällen höll vännen och kollegan Alexandra Maric ett tal och Christer Modig stod för musiken. Ett videoklipp på Instagram visar Laila Bagge och pojkvännen som håller om varandra och dansar till ”Ain't No Mountain High Enough”. 

På plats var även hennes son Liam Pits som syns krama om bonuspappan Korosh Kananian. 


Foto: Instagram

”Sedan vill jag tacka min fantastiska man @koroshkananian och syrran @lindacahling som varit ett grymt team som planerat och fixat och som dessutom lyckats lura mig totalt!”, skriver Laila Bagge på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!