Det blev lite fel med samarbetet...
Det blev lite fel med samarbetet... - Foto: Stella Pictures

Missen i Amanda Schulmans reklaminlägg – detaljen i hotellbilden avslöjar

När systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell skulle marknadsföra ett event på ett hotell – blev det lite fel. Var befinner sig i själva verkat duon?


Vi känner igen systrarna Amanda Schulman, 42, och Hannah Widell, 47, som sedan 2021 bjudit in oss till att ta del av deras tankar och reflektioner om världen omkring dem i "Fredagspodden".

I en värld full med tankar och där många ting ofta går fort kan det såklart bli lite fel, och i duons senaste försök med marknadsföringen blev saker och ting inte helt rätt.

På Instagram publicerade Amanda Schulman en story där hon och systern gör reklam för Scandic Hotels kommande event "Sveriges sömnigaste hotel" och lite sömnigt i nattmössan blev det.

Amanda Schulmans marknadsföring går fel


Det är specifikt en detalj i bilden som minst sagt står ut... Och med lite efterforskning går det att klura ut att de i själva verket inte befinner sig på Scandic Hotel som de själva marknadsför, vilket Bloggbevakning var först att skriva om.

Det är nämligen den magnifika kontinentalsängen klädd i ett grönt mönster som drar blickarna till sig som avslöjar det ena och det andra.

I själva verket gör Amanda Schulman reklam för Scandic Hotell men använder bilder tagna på Grand hotel.

Sängen som inte tillhör det hotell som marknadsförs. Foto: Grand Hotel

Grand Hotels logga avslöjar

Bloggbevakning skriver även att uppmärksamma följare även noterat Grand Hotels logga på kaffekopparna, en bild som Hannah och Amanda använde redan år 2020.

Det kan verka en aning förvirrande... men vi tror att oavsett vilket hotell duon befinner sig på kan går det att få en god natts sömn på eller chans till ett bra poddavsnitt!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...