Det blev lite fel med samarbetet...
Det blev lite fel med samarbetet... - Foto: Stella Pictures

Missen i Amanda Schulmans reklaminlägg – detaljen i hotellbilden avslöjar

När systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell skulle marknadsföra ett event på ett hotell – blev det lite fel. Var befinner sig i själva verkat duon?


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Vi känner igen systrarna Amanda Schulman, 42, och Hannah Widell, 47, som sedan 2021 bjudit in oss till att ta del av deras tankar och reflektioner om världen omkring dem i "Fredagspodden".

I en värld full med tankar och där många ting ofta går fort kan det såklart bli lite fel, och i duons senaste försök med marknadsföringen blev saker och ting inte helt rätt.

På Instagram publicerade Amanda Schulman en story där hon och systern gör reklam för Scandic Hotels kommande event "Sveriges sömnigaste hotel" och lite sömnigt i nattmössan blev det.

Amanda Schulmans marknadsföring går fel


Det är specifikt en detalj i bilden som minst sagt står ut... Och med lite efterforskning går det att klura ut att de i själva verket inte befinner sig på Scandic Hotel som de själva marknadsför, vilket Bloggbevakning var först att skriva om.

Det är nämligen den magnifika kontinentalsängen klädd i ett grönt mönster som drar blickarna till sig som avslöjar det ena och det andra.

I själva verket gör Amanda Schulman reklam för Scandic Hotell men använder bilder tagna på Grand hotel.

Sängen som inte tillhör det hotell som marknadsförs. Foto: Grand Hotel

Grand Hotels logga avslöjar

Bloggbevakning skriver även att uppmärksamma följare även noterat Grand Hotels logga på kaffekopparna, en bild som Hannah och Amanda använde redan år 2020.

Det kan verka en aning förvirrande... men vi tror att oavsett vilket hotell duon befinner sig på kan går det att få en god natts sömn på eller chans till ett bra poddavsnitt!

/
/