Jonatan Unge är återigen aktuell På spåret.
Jonatan Unge är återigen aktuell På spåret. - Foto: Sören Andersson/ TT

Allt om Jonatan Unge: Partner, barn och kända familjen

Jonatan Unge är en av Sveriges mest uppskattade komiker. Här är allt du vill veta om hans partner, jobb och eminenta föräldrar.


Det var med buller och bång som Cecilia Düringer, 43, och Jonathan Unge, 43, tågade framåt hela vägen till final och vann en förkrossande seger i På Spåret 2021, första året de ställde upp. 

År 2022 ställde de upp igen och de tog sig då till final, men slutade på en andraplats.

Här är allt du vill veta om Jonatan Unges parhäst Cecilia Düringer!

Jonatan Unges familj: Journalist-föräldrarna

Jonatan Unge blev utsedd till "Sveriges roligaste man" på Svenska Standupgalan 2019. Ståuppkomikerns föräldrar är journalisten och författaren Cecilia Hagen, 76, och journalisten Ingemar Unge, 78.

De har tillsammans tävlat i På spåret och Hagen har precis som Jonatan, tagit hem segern i programmet. Hon vann den populära frågeleken 1995 med Tomas Tengby.

Har Jonatan Unge någon partner?

Jonatan Unge är hemlig på kärleksfronten men namnet på kärleken sin är Alicia Hansen, 30. De bor tillsammans på en adress i Malmö.

Jonatan Unges son föddes under 2022

Tidigare i år gick Jonatan Unge ut med ett glädjefyllt och smått kryptiskt Twitter-inlägg där komikern meddelade att han återigen blivit pappa. 

Jonatan Unge har barn med Sissela Benn

Jonatan Unge var fram till 2013 sambo med komikern och skådespelerskan Sissela Benn, 42. Paret har tillsammans dottern Dalia.

När förhållandet tog slut mellan Unge och Sissela Benn träffade hon på sin ungdomskärlek Dan som det slog gnistor med rätt omgående.

– Dan hade också separerat och vi kände att nu var det väl ändå dags att börja dejta. Äntligen vågade vi göra slag i saken och jag blev faktiskt gravid redan efter tre månader. Vi ville verkligen ha fler barn och att det gick så pass fort tror jag beror på att vi kände varandra lite sedan tidigare, säger Sissela Benn i intervju med Allas.

I dag är det forna paret goda vänner och de har även spelat in humorserien "Skärvor av ett äktenskap" på Sveriges Radio. Sissela har även medverkat i Unges tv-serie Drugdealer på SVT.

– En del kanske undrar om det inte är jobbigt eller känns märkligt att arbeta ihop med sitt ex. Men för mig är det tvärtom, det fungerar jättebra och är roligt. Vi har en bra relation, där vi pusslar för att få ihop det så bra som möjligt för vår dotter. I bland hittar vi på saker bara vi tre, berättar Sissela.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!