Allt om Fredrik Lindström: Barn, flickvän och skilsmässan.
Fredrik Lindström och Kristian Luuk är programledare för det kända programmet På Spåret. - Foto: Claudio Bresciani/TT & Björn Larsson Rosvall / TT

Allt om Fredrik Lindström: Barn, flickvän och skilsmässan

Fredrik Lindström är en bekant programledare och många bänkar framför tv:n när På spåret sänds på fredagskvällen. Nu har Nyheter24 har tagit reda på det som inte syns i tv-rutan, vem är vår folkkära programledare egentligen?


Fredrik Lindström, 59, är ett bekant ansikte i tv-rutan. Han är författare, komiker och filmregissör. Utöver det är han inte minst programledare och domare i På Spåret med hans kollega Kristian Luuk, 56, utan har också tidigare haft serien "Ägd" tillsammans med Henrik Schyffert, 54. 

Men vem är Fredrik Lindström egentligen? Vem är hans flickvän, barn och hur mycket tjänar programledaren? Det har Nyheter24 tagit reda på. 

Var kommer Fredrik Lindström ifrån?

Nils Fredrik Lindström föddes den 27 juni 1963, i Fors församling i Eskilstuna. Nu för tiden bor han på Södermalm i Stockholm. 

Fredrik Lindström var värd för Vinter i P1 2019. Foto: Stella Pictures

Fredrik Lindström familj

Den kända "På spåret"-domaren Fredrik Lindström och reklamkvinnan Sun Fors Lindström, träffades 2002 och hade varit gifta i sju år när de bestämde sig för att skiljas. 

Paret fick helt enkelt inte äktenskapet att gå ihop och anledningen sades vara Fredriks problem att kombinera sena tv-inspelningar med familjelivet. 

– Det funkar inte så bra i en småbarnsfamilj, har han tidigare sagt till Dagens Nyheter.

Exparet har två döttrar tillsammans.

Fredrik Lindström är son till järnhandlaren Hans Gösta Lindström och barnkulturkonsulenten Lena Lindström, född Lundgren.

Fredrik Lindström partner 

Det är inte helt säkert om Fredrik Lindström har en flickvän just nu. Han bekräftade 2018 för Dagens Nyheter att han hade en flickvän, men sedan dess har det varit tyst. Det ryktas om att hans flickvän heter Nathalie, men hur det verkligen står till i kärlekslivet vet bara Fredrik Lindström själv. 

Fredrik Lindström barn

Fredrik Lindström har tre barn, ett från sitt första äktenskap med Lotten von Hofsten och två med sin senaste exfru Sun Fors, döttrarna Clara och Flora. 

Det var kort efter skilsmässan som det började ryktas om att det skilda paret väntade ett barn till. Något som varken bekräftades eller dementerades av Fredrik Lindström under tiden. 

Ryktena visade sig dock vara sanna. 

Tidningen Extra avslöjade att ex-paret väntade dottern Flora, som blev deras andra gemensamma barn. Paret valde att gå skilda vägar efter dotterns födsel. 

Presspresentation På Spåret 2016. Foto: Stella Pictures

Vad tjänar Fredrik Lindström?

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av hade Fredrik Lindström en fastställd förvärvsinkomst på 641 300 kronor under inkomståret 2020. 

Det ger honom en månadslön på 53 441 kronor, förutsatt att pengarna fördelas lika över årets alla månader. Lindström hade dessutom ett överskott av kapital på 483 193 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!