Melinda Jacobs
Melinda Jacobs bild från barnrummet skapar kaos hos följarna. - Foto: Jessica Gow/TT Bild, Fredrik Persson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs bild från barnrummet skapar kaos hos följarna: "Livsfarligt"

Melinda Jacobs la ut en bild från barnrummet som hon och Martin "E-Type" Eriksson har inrett åt sin dotter som väntas födas vilken dag som helst. Melindas följare uppmärksammade genast en detalj i bilden.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Vilken dag som helst blir Melinda Jacobs, 38, och fästmannen Martin "E-Type" Eriksson, 57, föräldrar till sitt första gemensamma barn. 

Nyligen gick Melinda ut och berättade att de väntar en liten flicka, och Melinda har nu passerat sitt beräknade förlossningsdatum som var för lite mer än en vecka sedan.

Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson. Bildkälla: Instagram/Stella Pictures.

På Instagram har Melinda nu lagt ut en bild som visar hur de har inrett dotterns nya rum. Över den rustika spjälsängen i mörkt trä hänger en tavla i guldram, och över sängen sitter en hylla med allehanda gosedjur, prydnadssaker, dockor och förvaringslådor på.

"Vi längtar så. Kom ut nu", skrev Melinda till bilden följt av rosa hjärtan.

I kommentarsfältet så rasade kommentarerna in från oroliga följare, som tycker att det ser obehagligt ut med hyllan över sängen.

"Vet att du har stenkoll på läget men kan ändå inte sluta titta på den stora kaninen som kan ramla ner. Det är säkert ingen chans.. men ändå"

"Jag är väldigt försiktig med att ha hylla ovanför sängar, och till ni alla som hånar hennes tänk, inte trevligt på något sätt, brukar aldrig skriva något men detta gjorde mig irriterad, från en på ambulansen"

"Så fint ni gjort för den lilla. Hoppas bara träkaninen sitter stadigt el fast så den inte faller rakt ner på lilla bebisen sen".

Melinda Jacobs följare är oroade över prydnadssakerna i barnrummet. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Melinda Jacobs är oroade över hyllan i barnrummet. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Andra gick in och försvarade Melinda och Martin och menade att Melinda som faktiskt har flera barn sedan innan och även är fosterhemsmamma förmodligen har koll på det här med barnsäkerhet. Flera av Melindas följare hamnade i hetsiga diskussioner med varandra.

Melinda Jacobs har ännu inte besvarat någon av följarnas kommentarer.

Flera följare hamnade i hetsiga diskussioner med varandra efter Melinda Jacobs bild från barnrummet. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält