Tvllingarna kommer in och chockar huset.
Tvllingarna kommer in och chockar huset. - Foto: TV4

Love Island-tvillingarna rasar efter anklagelserna: "Sjukt lågt"

"Love Island"-tvillingarna Manuel och Michel Bergman har blivit felaktigt anklagade för en stöld som de är helt oskyldiga till. I en story på Instagram går nu Manuel och Michel ut och berättar hur det ligger till i verkligheten.


Under gårdagens avsnitt av Love Island Sverige så välkomnades tvillingarna Manuel och Michel Bergman, 18, i villan och har redan nu börjat göra avtryck inte minst sagt för tv-tittarna. Däremot är inte alla kommentarer positiva.

När Nicci Hernestig, 23, kom in i huset var det många irriterade fans i kommentarsfältet på Instagram. Många tycker att det är tråkigt att en redan etablerad profil ska komma in i ett hus där man söker efter kärlek med främlingar. Liknande kommentarer dyker även upp för tvillingarna då de är influencers och arbetar med sociala medier. Dessutom påpekas deras ålder av majoriteten och att det omöjligt är kärleken de söker, utan att det är tv-tiden som lockar..

Love Island-tvillingarna anklagas för stöld

Under gårdagen la Instagramkontot Exonphbarb upp en story som nu är borttagen. Storyn innehöll ett meddelande från en anonym följare som anklagade tvillingarna för att ha stulit en klocka på en hemmafest.

Båda bröderna la upp samma story på sina Instagramkonton där de förnekar anklagelserna.

De kallar anklagelserna för "sjukt lågt" och riktar en känga till exonphbarb och den nu raderade storyn. 

"Tänk framöver vad ni delar för information och vad ni ska sitta och tro på", skriver de bland annat. 

/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!