Peg Parnevik
Peg Parnevik tycks aldrig nöjd efter sina intervjuer eller när hon medverkat i tv. Vad är egentligen problemet?, undrar sig Nyheter24:s Quetzala Mikko Blanco. - Foto: Malva Engstedt/Nyheter24, Stella Pictures. Bilden är montage.

Peg Parnevik, nu måste du sluta gnälla – mina öron blöder

KRÖNIKA. Peg och Penny Parnevik är kända för att deras pappa är bra på att spela golf. Men gud nåde den som påpekar det. Nyheter24:s Quetzala Mikko Blanco undrar varför Peg Parnevik alltid är så fruktansvärt sur.


De senaste månaderna har debatten gått varm på TikTok, sedan i Hollywood, och allra sist i Sverige. Det handlar om fenomenet nepo baby, som helt enkelt står för den nepotism som dominerar i kändisvärlden. 

Att barn till kända föräldrar själva blir kända (om dom är sugna på det) är liksom lika vedertaget som att vi behöver syre, mat och närhet.

Supermodellen Kaia Gerber med sin mamma Cindy Crawford. Bildkälla: AP Photo/Kamil Zihnioglu/TT Bild

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

De flesta som är barn till kända föräldrar förstår det här. Zoë Kravitz fattar det. Ingrosso-klanen fattar det. Baldwins fattar det. Beckham-barnen är med på noterna. Till och med familjen Jenner-Kardashian som besitter IQ badboll fattar det.

Men inte systrarna Peg och Penny Parnevik.

I fredags gästades Carina Bergfeldt av just Peg Parnevik. Det var ingen fantastisk intervju, det var det inte.

Det var inte Michael Jackson hos Oprah Winfrey direkt. Det var inte Truman Capote möter Marlon Brando. Men det var långt ifrån en skandalintervju.

Penny Parnevik besviken efter Pegs intervju hos Carina Bergfeldt

Peg fick orimligt många frågor om sin farfar och Peg pratade om sin scenskräck och om att växa upp med 13 badrum. Jag somnade av tristess. 

Men att Pegs syster Penny tycker att intervjun var så bedrövlig att hon kände ett behov att vädra det hela på Instagram, det övergår mitt förstånd.

"Åh va så taggad på denna intervju men blev lite besviken. Den handlade om att farfar har haft en grym karriär, pappa haft en grym karriär, men när det gäller Pegs karriär va det bara nyfiken att fråga om låten handlar om hennes ex?", skrev Penny bland annat.

Peg och Penny Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Peg Parnevik sur efter "Intimt med Björken"

Dagen därpå gästade Peg Nyhetsmorgon och Jenny Strömstedt. Inte heller denna dag hade Peg ätit Happy Meal till frukost. För en ny dag verkar bara betyda en sak för Peg Parnevik: en ny möjlighet att gnälla.

Jenny Strömstedt inledde intervjun med en blinkning åt Carina Bergfeldts frågor om Pegs farfar.

– Jag tänkte att vi skulle börja och prata lite om din farfar Bosse Parnevik, skämtade Jenny.

– Ja, kan vi inte passa på. Alla männen i mitt liv! Det blir skitkul. Jag har en bassist också som är man, vi kan snacka om honom, svarade Peg.

Peg tror att folk vill prata om hennes familj för att de är män. Det handlar inte om att de är män. Det handlar om att de är kända...

När Peg gästade Nyhetsmorgon förra sommaren var det givetvis också något som var fel. Ännu en dag i sura citronens liv.

 "Känns sjukt tråkigt när inte alla får samma uppmärksamhet och respekt som musiker och kreatör", skrev Peg till en bild på Instagram där hon och en kille i hennes band stod på scenen. Zzzz.

Peg Parnevik gästade Nyhetsmorgon med sitt band. Bildkälla: Instagram/kandisarkommentarer

Instagramkontot Kändisar Kommentarer la i helgen ut en serie storys som visade fler tillfällen solstrålen Peg varit igång.

I oktober 2021 gästade hon Martin Björks program "Intimt med Björken". Jag tror att varenda levande person vet att det är ett program som handlar om sex och relationer, man kan till och med höra det på programmets titel.

Det heter inte "Berätta om din kreativa skapandeprocess och din tråkiga nya skiva hos Björken".

Så här heter några avsnitt av Martin Björks intervjuserie: 

Bianca Ingrosso: Min mamma e grym i sängen
Carolina Gynning: Vi är öppna för swingers!
Anis don Demina berättar allt om upplevelsen med fingret i rumpan
Jasmine Gustafsson har fittslickarskola med mig i bilen
Har Niclas verkligen en jättekobra?
Julia Franzén: Bingo hade ingen bauta k*k
Eric Saades ord om Nicole Falcianis uttalande!

Peg Parnevik gästade Intimt med Björken. Bildkälla: Youtube/Intimt med Björken

Det är alltså inte en intervjuserie som handlar om vem som spelar bas i ditt band eller i vilken studio du spelade in någon tråkig låt. För absolut ingen bryr sig

Tror ni att Peg var nöjd efter sin medverkan i "Intimt med Björken"? Givetvis inte. Peg blev sur för att hon fick frågor om sin dåvarande relation. Ja, jösses vilken skandal...I ett program...som handlar om...sex och relationer.

Peg Parnevik var inte heller nöjd efter att ha varit med i "Intimt med Björken". Bildkälla: Instagram/kandisarkommentarer

Peg Parnevik sur på Filip & Fredrik: "Försöker sätta dit mig"

Peg blev också rosenrasande när hon var med i en sexpanel i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons program "Breaking News". Hon fick nämligen frågor om sex.

Efteråt spelade hon in ett poddavsnitt som hette "Filip & Fredrik can suck my dick" där hon sa att de tagit in henne i programmet för att "sätta dit henne".

Om några år när Peg står på Allsång på Skansen i ännu en sliten skinnjacka och sjunger om en kille som var dum mot henne år 2014 så kommer man klia sig i huvudet och försöka minnas, hmm vem är det där egentligen? Var inte det hon gnällspiken? 

Som surade mer än Bob Dylan? Minus hans genialitet, då.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.