Zara Larsson
Zara Larsson tycker att man ska få prata och skrika på bio. - Foto: Henrik Montgomery/TT Bild, Claudio Bresciani/TT Bild. Bilden är ett montage.

Zara Larsson: "Jag tycker man ska prata och skrika på bio"

Zara Larsson tycker att man ska få prata högt och skrika på biografer.
– Om du inte vill höra folk prata under filmen så borde inte DU gå på bio, säger Zara. Något som hennes följare inte är helt förtjusta i.


Att inte störa andra när du är på bio är en självklarhet för de allra flesta. Lite småviskande när reklamen rullar kan vara acceptabelt, men så länge filmen visas på den vita duken så håller de flesta snattran.

Men en som har tröttnat på den här regeln är artisten Zara Larsson, 25. I en ny TikTok så berättar Zara vad hon tycker om det hela.

– Vi måste prata om det här. Jag är påväg till en bio och jag började tänka att…Folk brukar säga att ”om du vill prata under filmen borde du inte gå på bio”, säger Zara och utbrister sedan ”LÖGN”.

Zara Larsson tycker att den som vill ha det tyst på bio kan kolla på film hemma istället. Bildkälla: Stella Pictures.

– Om du inte vill höra folk prata under filmen så borde inte DU gå på bio. Är inte hela grejen med att titta på något med andra människor i samma rum att uppleva det tillsammans och skratta, skrika och analysera karaktärerna, säger Zara i sin TikTok och fortsätter:

– Om du vill sitta i tystnad som en jävla sten så borde du bara gå hem, säger Zara.

Zara Larssons fans rasar efter orden om bion

– Jag är den personen. Sätt mig i fängelse då. Jag kommer vara respektlös varje gång, för jag kommer prata under filmen. Jag kommer att prata mycket under bion. Det är så det borde vara, säger Zara.

Hon menar att det nu är dags att ändra kulturen kring att gå på bio.

– Det borde alltid vara lite snicksnackigt på bion. Det är min åsikt, säger Zara vidare.

I kommentarsfältet på TikTok lyder några reaktioner: "Nej ms. Zara Larsson", "Nej, nej, nej", "Zara NEEEEEEEEEJ" och "Det är bara februari och årets sämsta idé är redan lanserad".

Filmskribenten och poddaren Patrik Linderholm delade Zaras klipp på sin Twitter och skrev kort och gott "Nej".

I kommentarsfältet skämtade en person om att "Zara kan ta på sig nazisttröjan igen, allt är förlåtet" och syftade då på den skandalklänning som Zara nyligen bar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!