Julia Franzén och Bingo Rimér
Julia Franzén och Bingo Rimér - Foto: Stella Pictures/Peter Grannby och Pontus Lundahl/TT

Julia Franzén visar upp sina oväntade tatueringar...

Julia Franzén bjuder ständigt på sig själv på Instagram och igår fick vi även ta del av hennes ovanliga tatueringar.


Julia Franzén, 32, som är aktuell som programledare för Love Island Sverige, bjuder ständigt på sig själv på sina sociala medier. Hennes 186 000 Instagramföljare får ta del av hennes vardag, karriär och kärlek och blir minst sagt delaktiga i Julias liv. 

Efter Bachelorette blev Julia och Bingo Rimér, 47, ett par efter att ha varit separerade i ett år. Sedan dess har paret varit en stark duo som bjuder på sin relation för sina följare.

Julia Franzéns oväntade tatueringar

Under söndagskvällen fick Instagramföljarna ta del av en fundering Julia har gått runt med. Efter att Bingo tatuerade in Julias namn på sin arm frågade han skämtsamt när hon ska göra en tatuering med hans namn. Julia berättar att hon inte är sugen på en synlig tatuering och är nöjd med dem hon har och berättar om dem.

En av Julia Franzén tatueringar. Bildkälla: Instagram

Hon visar sedan hennes två tatueringar i munnen. Den ena gjordes innanför underläppen och det står "Hollywood Princess" med en krona över texten. Tatueringen gjordes när Julia var med i Cirkus Magaluf med en vän. Den andra tatueringen är under överläppen och visar "YOLO" som Julia och en vän gjorde på "skoj" i Paris. Vidare berättar Julia på sitt Instagraminlägg att hennes tredje tatuering gjordes med de tre tjejer som hamnade i topp tre i Robinson och är en palm. 

Julia Franzén och en vän visar upp tatueringen "YOLO". Bildkälla: Instagram

Bingo var inte långsam med att kommentera Julias inlägg och ge ett förslag på vad hennes nästa tatuering skulle kunna vara. 

Bingos kommentar. Bildkälla: bingorimer/Instagram


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!