Madonna
Bilderna på Madonnas ansikte väckte genast reaktioner. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bilderna på Madonna skrämmer fansen: "Som en skräckfilm"

Bilderna på Madonna från Grammygalan chockade fansen, och på sociala medier hånas hennes utseende. Flera fans menar att det börjar påminna om en skräckfilm. Nu svarar Madonna på de hårda orden.


Det var tidigare i veckan som Madonna, 64, var på Grammy-galan för att presentera den första transkvinnan som uppträdde på Grammygalan, nämligen artisten Kim Petras som spelade med Sam Smith.

Grammygalan har resulterat i två stora snackisar. Först och främst har sociala medier exploderat när det kommer till klippen som visar en uttråkad Ben Affleck vid hustrun Jennifer Lopez sida.

En professionell läppläsare studerade klippen på Jennifer och Ben, och slog fast vad J. Lo sa till Ben. 

"Sluta. Se mer trevlig ut. Se motiverad ut", sa hon. Bens svar? "Kanske", skriver Cosmopolitan.

Jennifer Lopez och Ben Affleck på Grammygalan. Bildkälla: Stella Pictures.

Madonna hånas efter bilderna från Grammy

Den andra snackisen efter galan var Madonna och hennes utseende. De senaste månaderna har Madonnas ansikte förändrats en hel del, och fansen har länge varit oroade över hur det står till med stjärnan. 

Madonna år 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Detta då operationerna har sett ut att avlösa varandra, och hon nu är helt oigenkännlig med vad som ser ut som fillers i läppar och kindben samt en del Botox.

Även bilderna Madonna la ut på sina bröst väckte uppmärksamhet, då fansen genast trodde att hon opererat brösten.

Madonna visade sin nya bröstoperation på Instagram i fjol. Bildkälla: Instagram/madonna

En bild tagen på Madonna under Grammygalan blev genast viral, och snacket om hennes förändrade utseende var åter igång. På sociala medier hånades hennes utseende, och tusentals fans uttryckte sin oro i kommentarsfält på Instagram

Madonnas utseende jämfördes med något från skräckfilmsserien "Saw" och andra jämförde henne med Jocelyn Wildenstein.

Madonna svarar på hånet: "Det är kvinnohat"

På Instagram uttrycker nu Madonna sin besvikelse över att hennes utseende tog fokus från hennes tal om Kim Petras och Sam Smith.

"Istället för att fokusera på vad jag sa under mitt tal som handlade om att tacka orädda artister som Kam och Kim – så var det många som valde att bara prata om de närbilder på mig som togs med teleobjektiv av en pressfotograf. Vilket ansikte som helst skulle se konstigt ut!!", skriver Madonna och syftar då på att fotografens kamera gjorde att hon såg annorlunda ut.

Madonna 2022. Bildkälla: Stella Pictures, TikTok/Madonna.

"Återigen blir jag utsatt för kvinnohat och diskriminering som genomsyrar världen vi lever i. En värld som vägrar att fira kvinnor som är äldre än 45 år", skriver Madonna bland annat.

Madonna skriver vidare att hon aldrig har bett om ursäkt för hur hon klär sig eller hur hon ser ut, och att hon inte kommer att börja göra det nu.

"Jag säger som Beyoncé 'Ni kan inte krossa min själ'. Jag ser fram emot flera år framöver av omstörtande beteende, flytta fram gränserna, stå upp mot patriarkatet och framförallt – njuta av livet".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!