Molly Sandén
Molly Sandén visar upp den nakna klänningen - Foto: Stella Pictures och Stella Pictures/Jari Kantola

Molly Sandén chockar med sin nya klänning: "Inte din kropp va?"

De svenska kändisarna var på plats på årets QX-gala och bjöd på underhållning och vann priser. Men Molly Sandén bjöd på något helt annat..


Tidigare under året fick vi reda på att Molly Sandén, 30, är gravid med sin pojkvän, David Larsson, 35. Nyheten annonserades på hennes Instagram med en bild på henne.

Kommentarerna svämmade över av grattis-kommentarer från hennes kändisvänner som Zara Larsson, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw. Den blivande pappan David kommenterade också bilden med ett litet skämt.

David Larssons kommentar på Molly Sandéns annonsering av graviditeten. Bildkälla: Instagram

Molly Sandéns klänning på QX-galan 

I måndags var det dags för årets QX-gala och majoriteten av de svenska kändisarna var på plats. Tillsammans med Oscar Zia, 26, var Molly Sandén där i en blottande klänning. Eller? 

Molly Sandén och Oscar Zia på röda mattan på QX-galan. Bildkälla: Stella Pictures

Klänningen är gjord av Jean Paul Gaultier och kostar cirka 13 500 kronor. Dagen efter la Molly ut bilderna från QX-galan på sin Instagram och fick starka reaktioner från sina följare. 

Följarna reagerar på Molly Sandéns klänning. Bildkälla: Instagram

Kommentarerna bidrog med både hyllningar och funderingar över klänningen. Artisten Sam Smith, 30, la nämligen ut en bild när han hade på sig klänningen på Instagram för bara tre dagar sedan. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!