Mark Levengood på QX-Galan
Mark Levengood strålade på QX-galan. Han fångades på bild där han höll om en ung man i silvrig outfit... - Foto: Vilhelm Stokstad/TT Bild, Stella Pictures, Instagram/Jimmyguo. Bilden är ett montage.

Mark Levengood strålade på QX-galan: "Här är hans nya unga flamma"

Mark Levengood var en av gästerna på QX-galan, och efter festligheterna så fångades han på bild där han höll om en "ny ung flamma".


I slutet av januari slog nyheten ner som en bomb. Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, gick ut och berättade att de skulle separera.

Mark och Jonas träffades redan 1986, och de förlovade sig samma år. 1995 ingick paret registrerat partnerskap, och år 2011 ringde bröllopsklockorna för ett av Sveriges mest folkkära par.

Mark Levengood och Jonas Gardell. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Mark Levengood och Jonas Gardell om uppbrottet

På Instagram skrev både Mark och Jonas om sin separation.

"Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt. Sänd varma tankar till oss. Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta", skrev Mark Levengood på Instagram.

Även Jonas Gardell gick ut och berättade om uppbrottet, och skrev att de går i terapi för att se var det leder.

"Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner", skrev Jonas bland annat.

Jonas Gardell och Mark Levengood dök upp på QX-galan tillsammans

Tidigare i veckan ägde QX-galan rum på Cirkus i Stockholm, och bland gästerna märktes bland andra Lee Christiernsson, Molly Sandén, Edvin Törnblom, Pernilla Wahlgren och många fler. 

Men de som onekligen stal showen var just Mark och Jonas som dök upp på röda mattan tillsammans.

– Vi är bara här för att förvirra folk, sa Jonas Gardell till Aftonbladets reporter.

Jonas Gardell och Mark Levengood på QX-galan. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Kokboksförfattaren Jimmy Guo, som år 2022 knep en silvermedalj i Sveriges mästerkock var även han en av gästerna på QX-galan. På sin Instagram delade Guo med sig av en serie bilder från festkvällen, och en bild stack ut lite extra...

Den visade nämligen Jimmy tillsammans med Mark Levengood, som håller om en man med silverglittrig outfit.

"QX-galan 2023: En gammal haidertrasa till outfit. Triss i frisyr. Superstar Edvin Törnblom vann alla priser. Mark Levengood och hans nya unga flamma (ni läste det här först)", skrev Jimmy till bilden. 

"Mark Levengood och hans nya unga flamma", skrev Jimmy till bilden. Bildkälla: Instagram/jimmyguo

"Trion på andra bilden" och "Ser ut som en grymt rolig kväll", var några reaktioner på Jimmys bildserie.

Huruvida den unga hunken i silver verkligen är Marks nya flamma, eller om Jimmy bara kände sig skojfrisk vet vi inte säkert.

Läs alla våra artiklar om Mark Levengood här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...