Jonas Gardell
Jonas Gardells följare blev genast nyfikna... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Jonas Gardells följare efter bilden med kändiskocken: "Är ni tillsammans?!"

Det var tidigare i veckan som Jonas Gardell och kändiskocken Adam Thulin åt middag ihop på Operakällaren i Stockholm. Och bilden från kvällen skapade genast reaktioner på Jonas Instagram...


Kärlekssagan mellan Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, tog sin början på badhuset i Gamla Stan 1986. Det slog gnistor mellan paret direkt. 

De förlovade sig samma år, och snart var de Mark och Jonas med hela svenska folket.

Mark Levengood och Jonas Gardell träffades på badhuset i Gamla Stan 1986. Det slog gnistor direkt. Här ser vi paret på Pride 1998. Bildkälla: Michael Brannäs/TT Bild

1995 ingick Mark och Jonas registrerat partnerskap, och år 2011 ringde bröllopsklockorna för ett av Sveriges mest folkkära par.

När Mark och Jonas fredag den 20 januari 2023 gick ut och meddelade att de skulle separera efter 37 år tillsammans så var det nog många som inte kunde tro sina öron.

På Instagram skrev paret om sitt uppbrott.

"Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt", skrev Mark bland annat.

Även Jonas berättade om sina känslor kring separationen.

"Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner", skrev Jonas bland annat.

Mark Levengood och Jonas Gardell. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Mark Levengood och Jonas Gardell dök upp på QX-galan ihop

I februari, bara några få veckor efter nyheten om deras uppbrott kom ut, så gick den årliga QX-galan av stapeln.

Så, vilka dök upp på röda mattan ihop om inte just Mark och Jonas? 

Jonas Gardell och Mark Levengood på QX-galan. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Till reportrarna sa Jonas att de var där för att "förvirra folk", och på Instagram skrev Jonas kort efter: "Man måste väl få förvirra folk lite... hehehe!".

Och förvirra, det gjorde dom verkligen!

"Mark Levengood och hans nya unga flamma"

Senare på kvällen fångades Mark på bild där han höll om en ung man, och som bildtext stod det "Mark Levengood och hans nya unga flamma (ni läste det här först)".

Nu tycks Jonas Gardell spinna vidare på både medias och fansens spekulationer om deras kärleksliv...

Jonas Gardell på middag med Adam Thulin

Tidigare i veckan käkade nämligen Jonas middag med kocken Adam Thulin på Operakällaren. Den som känner igen Adam är verkligen inte ute och cyklar – han tog hem titeln "Sveriges mästerkock" i fjol. 

Till en bild på sig själv och Adam Thulin skrev Jonas Gardell skämtsamt: "tvåmanna-restaurangklubben med Adam Thulin... (eller kända TV-profilen, 22 år) ikväll på min favvokrog genom decennierna i Stockholm".

I kommentarsfältet rasslade det genast till, och nyfikna fans började genast peppra Jonas med frågor...

Jonas Gardells följare hade genast frågor, och andra utgår från att Gardell provocerar en aning... Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!