När Wincent inte är på Farmen bor han i Östergötland med sin fru.
När Wincent inte är på Farmen bor han i Östergötland med sin fru. - Foto: Skärmavbild/Farmen/TV4

Ärliga svaret – det tycker Wincents fru egentligen om Farmen: “Inte så förtjust…”

Den folkkäre Hans Wincent är en av frontpersonerna för TV4:s Farmen. När han inte syns i tv-rutan bor han på en gård i Östergötland med sin fru Ann-Sofie Wincent – men vad tycker hon EGENTLIGEN om programmet hennes man är med i?


Farmen 2023 har hittills bjudit på en hel del dramatik och galna händelser. Säsongen har innehållit otrohetsdraman, bråk, paktande och krämpor. I takt med att farmarna bara blir allt färre och hungern allt mer påtaglig så tätnar spänningen. 

Här kan du läsa alla Nyhter24:s artiklar om Farmen 2023

Hans Wincent är expert i Farmen 2023 – här bor han 

En stor del av farmarnas dagar går ut på att försöka slutföra de uppdrag de får varje vecka. Och den som delar ut uppdragen, och bedömer om de blir godkända, är experten Hans Wincent

Det är när han kommer åkande på sin traktor som farmarna, och tittarna, vet att det vankas antingen nya uppdrag eller belöning för de avklarade. 

När Wincent inte spelar in TV4-succén bor han på en gård i Östergötland tillsammans med sin fru Ann-Sofie Wincent och en hel drös med djur. Paret har tre gemensamma barn, som nu är utflugna. 

Farmen-Wincent gifte sig med sin fru i programmet: "Svårt att toppa"

Hans Wincent och Ann-Sofie Wincent träffades 1993, men gifte sig inte förrän 2018. Då slog de på den stora trumman och sa ja till varandra på ett minst sagt storartat vis – de gifte sig nämligen i programmet. Paret ingick äktenskap 2018, och det visades för tittarna året därpå. 

Här kan du läsa mer om hur Farmen-Wincent träffade sin fru Ann-Sofie.

I en intervju med Nyheter24 berättar Wincent att giftermålet i Farmen är ett av de mest minnesvärda stunderna från hans tid i programmet. Men vad är då nästa steg i relationen? 

– Det är svårt att toppa ett giftermål, men vi hänger ihop och det är inga större förändringar inplanerade. Vi trivs i varandras sällskap, berättar Wincent. 

Det tycker Hans Wincents fru om Farmen 

I förhållandet är det däremot Wincent som står för kändisskapet. Han förklarar nämligen att Ann-Sofie troligtvis inte kommer dyka upp i Farmen igen. 

– Nej, det tror jag inte. Det är inte riktigt hennes grej, utan det var den där gången. 

Farmen har hundratusentals tittare runtom i Sverige, och Hans Wincent har därmed blivit en minst sagt folkkär profil. Men kollar hans egen familj egentligen på Farmen? 

– Inte min fru, hon är inte så förtjust i Farmen faktiskt så hon tittar inte så mycket. Mina ungar tittar lite. De kanske inte följer det helt, men de har lite koll på det. Och morsan kollar på det väldigt mycket. Hon missar inte ett avsnitt. Hon tycker ju att jag syns för lite, säger Wincent med ett skratt till Nyheter24. 

/
Relaterat
Senaste nytt

Molly Sandén åker på akustisk turné

Hästpojken åker ut och spelar

Hästpojken ger sig ut på vägarna igen och gör en mindre turné i slutet av året.

Bingolotto svarar på kritiken – efter tittarnas ilska: "Irriterande"

1 timme sedan
Efter helgens "Bingolotto"-sändning fick den nye programledaren Daniel Norberg beröm och lovord från tittarna. Men det var en detalj i programmet som flera tittare var missnöjda med.

"Bröderna Lejonhjärta" spelas på teckenspråk

1 timme sedan
För första gången sätts Astrid Lindgrens "Bröderna Lejonhjärta" upp på svenskt teckenspråk.

Hemligheten avslöjad: Därför ser 79-årige Lasse Holm så ung ut

1 timme sedan
Lasse Holm, en populär svensk låtskrivare men även känd för sitt karismatiska yttre. Nu berättar han sanningen bakom det unga utseendet.

Sophie Ellis-Bextor gör Sverigespelning

1 timme sedan
Brittiska artisten Sophie Ellis-Bextor kommer till Stockholm för en spelning på Nalen den 9 mars nästa år.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.