Tom Cruise
Tom Cruise får inga tjejer. - Foto: AP Photo/Lee Jin-man/TT Bild, Willy Sanjuan/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Därför vill ingen dejta Tom Cruise: "Det är väldigt avtändande..."

Snygg, stenrik och superkänd – men det räcker inte. Ingen vill längre dejta Tom Cruise, som nu kallas för "Hollywoods minst önskvärda ungkarl". Och det finns en dyster förklaring till det hela...


Karriären blomstrar för Tom Cruise, 60. Han spelar huvudrollen i "Top Gun: Maverick" som har en chans att vinna en Oscar om bara två veckor, då den är nominerad i kategorin i Bästa film.

Han är en av världens bäst betalda skådespelare och är god för 6,5 miljarder kronor – vilket kanske inte är så konstigt då han genom sin långa karriär gjort filmer som "Mission Impossible", "Den sista samurajen", "Eyes wide shut" och "Född den fjärde juli".

Utöver Toms imponerande CV så har har även hans privatliv blivit omskrivet genom åren. Han har varit gift med Mimi Rogers, Nicole Kidman och Katie Holmes. Dessutom har han längre förhållanden med Penelope Cruz och Hayley Atwell.

Mimi Rogers var Tom Cruises första fru. Bildkälla: Stella Pictures.
Tom Cruise och Nicole Kidman var gifta i många år. Bildkälla: Stella Pictures.

Tom Cruise drömmer om ett fjärde äktenskap

Men den senaste tiden har Toms kärleksliv blivit kargare och torftigare. Något som dessvärre inte är självvalt.

– Tom skulle älska att ha någon i sitt liv, men sanningen är att hans rykte inte är så bra, säger en källa till Radaronline.

Penelope Cruz och Tom Cruise var ihop i tre år. Bildkälla: Stella Pictures.

I sex år var han gift med Katie Holmes, 44, och de fick dottern Suri Cruise, 16, tillsammans. Men sedan äktenskapet med Katie gick åt pipan år 2012 så har Toms kärleksliv gått på sparlåga. 

Utöver av och på-relationen med Hayley Atwell, 40, så har det inte funnits någon i Toms liv. Och det finns en dyster förklaring till det, skriver Radaronline.

Katie Holmes och Tom Cruise var gifta i sex års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

Hayley Atwell dumpade Tom Cruise

Atwell dumpade Cruise med besked för att han var "för kontrollerande".

– Kvinnor tycker att han är för intensiv och han har förvandlats till Hollywoods minst önskvärda ungkarl. Hela scientologi-grejen är avtändande för många kvinnor, och han kan inte riktigt tona ner där. Han är väldigt hängiven det, säger källan vidare till Radaronline.

Källan menar att Tom drömmer om ett fjärde äktenskap, men att det verkar långt borta just nu.

Hayley Atwell och Tom Cruise under inspelningen av Mission Impossible 7. Bildkälla: Stella Pictures.

Skriker och bossar över sina kompisar

– Hans flickvänner blir en förlängning av honom och hans personliga varumärke. Han är känd för att vara väldigt bestämmande. Det kan vara saker som att han bestämmer vad de ska ha på sig när de är ute tillsammans, säger källan till Radaronline.

Flera källor menar att Cruise är arbetsnarkoman och perfektionist. Han är känd för att skrika ut order och får sina tjejkompisar att känna sig som att de tillhör hans anställda.

– Det är väldigt avtändande. Många kvinnor har gett upp efter ett par dejter. Han vill att allt ska handla om honom. Han måste vara stjärnan i relationen, avslutar källan.

Tom Cruise drömmer om ett fjärde äktenskap. Men det ser inte ljust ut. Bildkälla: P Photo/Lee Jin-man/TT Bild


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.