Linus Wahlgren blir upprörd
Linus Wahlgren blir upprörd över Aftonbladets artikel om Yasin. - Foto: TT och Anders Wiklund/TT

Linus Wahlgren rasar över artikeln: "Blir så jävla provocerad..."

Aftonbladet publicerade igår en artikel om Yasin Abdullahi Mahamoud som fick profilen Linus Wahlgren att ilskna...


Sociala medier har under åren utvecklats till en plats där personer delar med sig om sina tankar och känslor om samtiden, vilket märks extra tydligt i det lilla Sverige. Under helgen blev Pernilla Wahlgren, 55, upprörd över uppståndelsen under Melodifestivalen när Loreens framträdande blev avbrutet på grund av en klimataktivist.

Loreens framträdande blev avbrutet när en klimataktivist stormade scenen. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Igår var det Pernillas lillebror Linus Wahlgrens, 46, tur att bli upprörd på Instagram. 

Aftonbladets artikel får Linus Wahlgren att rasa

Under gårdagen publicerade Aftonbladet en artikel om Yasin Abdullahi Mahamouds nya album “Pistoler, poesi och sex". Artikeln baserar på en intervju med Yasin i lokaltidningen Nyhetsbyrån Järva. Artikeln handlar om hur Yasin har, sedan tiden i fängelset, förändrat sin livsstil. Speciellt efter att han fick sin dotter. 

– Jag kan inte stå i studion och rappa om skjutningar, när jag lever ett helt annat liv, säger rapparen Yasin i intervjun med Nyhetsbyrån Järva.

Men Linus såg rött och publicerade en story på Instagram för att visa sin irritation över Aftonbladets publicerade artikel.

Linus reagerar starkt på Aftonbladets artikel. Bildkälla: linuswahlgren/Instagram

Linus menar att det är fel att rapportera om musikerna som har varit inblandade i kriminella sammanhang. Frågan är, har Linus rätt i sin Instagramstory?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!