Åsa Ingrosso
Emilio Ingrossos hustru Åsa Ingrosso har hamnat i ett hetsigt bråk på Instagram. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Åsa Ingrosso i storbråk: "Vad ger dig rätten att örfila mig?!"

Åsa Ingrosso hamnade i storbråk efter sitt betalda samarbete med skönhetsmärket Bagliora, där hon la ut en serie bilder från sitt badrum.


Åsa Ingrosso har över 130 000 följare på Instagram, och där uppdaterar hon om sin vardag med maken Emilio Ingrosso. Paret driver flera restauranger, och lever ett riktigt härligt liv i Palma tillsammans.

Åsa Ingrosso och maken Emilio Ingrosso lever livet i Palma. Bildkälla: Stella Pictures.

Tidigare i veckan la Åsa ut ett betalt samarbete med skönhetsmärket Bagliora, och det kom att väcka starka reaktioner i kommentarsfältet.

"Jag är ju som ni säkert förstått nu helt besatt av Baglioras hudprodukter", inledde hon sitt inlägg.

Åsa Ingrosso i storbråk med följare efter inlägget om skönhetsmärket Bagliora

En följare undrade då hur de skulle kunna veta att Åsa använde sig av de produkterna då personen inte hade hört henne nämna det tidigare. Åsa hamnade genast i klinch med följaren, och i en radda kommentarer skrev Åsa både det ena och det andra, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

"Gaaaah.. jag orkar knappt!", skrev Åsa i ett svar.

"Du har uppebara issues dear! Gå en gladkurs och om du då på kursen får en liten kisspaus kan du backa i mitt flöde och se allt jag pratat om Bagliora", skrev Åsa i en annan kommentar.

Åsa och Emilio Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

I en annan kommentar skrev Åsa att hennes inlägg om Bagliora kanske inte låg kvar i hennes flöde då det mest har varit på Instagram Story.

"VEM är hon att ifrågasätta mig?? Å vem är DU att ifrågasätta mig?! Vad ger dig rätten att örfila mig?!", skrev Åsa innan hon avslutade med ”Vår konversation är över nu!”.

Åsa Ingrosso rasade mot en del av sina följare. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!