Isabel Adrian
Isabel Adrian bryter med en svensk musikprofiler efter att grova anklagelser riktats mot honom. - Foto: Per Larsson/TT Bild, Claudio Bresciani/TT Bild. Bilden är ett montage.

Isabel Adrian bryter med musikprofil efter pedofilanklagelser

Isabel Adrian går nu ut på Instagram och berättar att hon brutit samarbetet med den manliga musikprofilen som nu hängs ut på sociala medier där han anklagas för att ha en sexuell dragning till barn. "All kärlek och styrka till de som har blivit utsatta", skriver hon.


En svensk manlig musikprofil i 60-års åldern har de senaste dagarna blivit uthängd på sociala medier, och anklagats för att ha en sexuell dragning till barn.

Musikprofilen har genom åren jobbat med artister som Darin, Robyn, Steve Angello och hans hustru Isabel Adrian. Adrian har suttit i samma styrelse som musikprofilen.

Steve Angelo och Isabel Adrian har samarbetat med musikprofilen. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Isabel Adrian bryter med musikprofilen

I kommentarsfältet på både Robyn och Isabel Adrians Instagram har det under dagarna börjat trilla in kommentarer från följare som vill informera dom om anklagelserna mot musikprofilen.

Isabel Adrian bröt samarbetet med musikprofilen så fort hon nåddes av informationen. Bildkälla: Per Larsson/TT Bild

Isabel Adrian agerade så snart hon fick vetskap om anklagelserna mot musikprofilen.

”Under dagen har informationen kommit till min kännedom. Jag har vidtagit åtgärder och omedelbart avslutat samtliga affärsmässiga relationen med personen/företaget i fråga. All kärlek och styrka till de som har blivit utsatta”, skrev hon på Instagram under onsdagen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!