Camilla Läckberg
Camilla Läckberg är aktuell med såpan Strandhotellet på Viaplay. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Camilla Läckberg hånas för såpan Strandhotellet: "Sämsta skit som gjorts"

Camilla Läckberg är aktuell med den nya såpan "Strandhotellet" som sänds på Viaplay. Men alla verkar inte uppskatta den svenska såpan...


Camilla Läckberg, 48, är förmodligen Sveriges mest populära författare. För lite mer än ett år sedan stod det klart att Läckberg har sålt 30 miljoner böcker, något som Svenska Dagbladet då rapporterade om.

Och fler har det ju såklart blivit sen dess. Utöver de omåttligt populära Fjällbacka-böckerna så har Camilla även inlett en romanserie om karaktären Faye, där det hittills har släppts två böcker.

Camilla Läckberg är en av Sveriges största författare. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla Läckberg är aktuell med Strandhotellet

Just nu är Camilla Läckberg aktuell med såpan "Strandhotellet" som sänds på Viaplay. I rollerna ser vi svenska skådisar som Samuel Fröler, Marianne Mörck, Filip Wolfe Sjunnesson, Rennie Mirro och Görel Crona.

På Instagram berättade Camilla nyligen att "Strandhotellet" redan är förnyad för en andra säsong – innan den första ens har haft premiär.

Åsikterna om "Strandhotellet" går givetvis isär. Aftonbladets recensent Karolina Fjellborg ger "Strandhotellet" ett minus, vilket är det absolut lägsta betyget som är möjligt att få från kvällstidningen. 

Fjellborg går hårt åt manuset och regin, och avslutar med "Det är nästan så att man undrar om någon driver med oss".

I kommentarsfältet på Camilla Läckbergs Instagram har reaktionerna börjat trilla in, och många titare är redan helt fast i såpans intriger. 

Några är det givetvis som påpekar kritiken som "Strandhotellet" har fått, men recensioner verkar inte bekomma Läckberg särskilt mycket.

"Det är inte riktigt en genre som uppskattas av tv-recensenter...", skrev Läckberg som svar.

Camilla Läckberg verkar inte bry sig nämnvärt om dåliga recensioner. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

På både Viaplays och Aftonbladets Facebook-sidor rör såpan upp känslor. 

"Det sämsta skit som producerats", skriver en person medan en annan nöjer sig med att skriva "Nej tack!". 

På Facebook reagerar tittarna på Camilla Läckbergs nya serie Strandhotellet. Bildkälla: Facebook

Flera av Camillas följare skriver att de blir taggade av att se Strandhotellet då det sågats av kritikerna – detta då de inte delar smak med recensenter. 

Något som verkar stå klart är i alla fall att Läckberg engagerar med nya såpan Strandhotellet...

Här kan du läsa mer om Camilla Läckberg – hennes äktenskap med maken Simon Sköld, den otroliga karriären, miljonerna och drömhuset i Stockholm.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!