Ida Nordfors följare reagerar på hennes bild
När Ida Nordfors delade med sig om sin sorg reagerade följarna med kritik... - Foto: idanordfors/Instagram och Stella Pictures/Jari Kantola

Bachelor-profilen gråter på Instagram - får kritik av sina följare

Ida Nordfors vann Sebastian Martinssons hjärta i Bachelor och är idag influencer. Men när hon hon visade känslor på Instagram reagerade följarna kritiskt...


För två år sedan träffades Sebastian Martinsson, 30, och Ida Nordfors, 26, i Bachelor 2021 och har sedan dess varit tillsammans. Efter bachelorsäsongens avslut har Ida börjat arbeta med sociala medier och har nu 85 000 följare på Instagram och cirka 10 000 prenumeranter på Youtube. 

På sociala medier har tittarna fått följa paret sedan de lämnade kärleksprogrammet i Grekland, där de fann varandra. För två veckor sedan bjuder Ida med följarna i en Youtube-video när Bachelor-paret köpte sin första lägenhet tillsammans. 

– Vi kände direkt när vi klev in där att det här vill vi ha. Här kan barn bli till tänkte vi, skrattade Ida i videon.

Ida Nordfors och Sebastian Martinsson fick missfall

Tidigare under året publicerade Ida en Youtubevideo där hon öppnar upp sig om en tuff period för henne och Sebastian. 

– I dag fastställde läkaren att fostret som jag har i mig, lever inte och jag har därför påbörjat en missfallsbehandling. Detta för att jag ska blöda ut den här graviditeten då min kropp har inte förstått än att jag har fått missfall.

Ida Nordfors berättar om när hon fick missfall på sin Youtubekanal. Bildkälla: Youtube

När videon publicerades var Ida i vecka 9 i sin graviditet men upptäckte under ett tidigt ultraljud att fostret slutat att utvecklas. I videon berättar hon om sorgen kring att få missfall.

– Där och då var det jävligt tufft. Jag blev väldigt ledsen och det kom faktiskt som en chock. Dels för att jag hade en sån himla bra magkänsla om det här, säger hon i videon.

Men det här är inte första sorgen Ida upplever...

Ida Nordfors öppnar upp sig på Instagram och får kritik

När Ida var 19 år förlorade hon sin mamma i cancer, vilket var och är fortfarande tufft för influencern. I Bachelor-säsongen fick vi ta del av när hon öppnar upp sig om sin mamma till Sebastian vilket blev blev känslosamt för tv-tittarna.

Igår lade Ida upp en bild på sin Instagram där hon delar med sig av ett ögonblick som vände på hennes dag. Ett ögonblick som fick henne att tänka tillbaka och få ont av saknad.

I inlägget berättar Ida om hur hon hittade en grytlapp som hennes mamma hade sparat och hur hon började undra varför den var viktig och ville fråga sin mamma om det. Känslorna blev för starka vilket resulterade i att hon slängde grytlappen i papperskorgen. 

Men några av Idas följare hade inte förståelse för Idas känslomässiga handling. Vissa hade till och med problem med att hon grät på bilden.

Ida Nordfors kommentarer efter att hon öppnade upp sig om sin mamma. Bildkälla: idanordfors/Instagram

Ida påpekade kommentarerna idag på sin Instagram story där hon förklarar att hon inte behöver råd för hur hon ska hantera sin sorg. 

Ida Nordfors hänvisar till en följare som står upp för henne i kommentarsfältet. Bildkälla: idanordfors/Instagram

Men en person som var snabb med att stötta och uttrycka sin kärlek var hennes kärlek Sebastian.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!