Tittarna reagerar på Hela kändis-Sverige bakar
"Hela kändis-Sverige bakar" får kritik av tittarna - Foto: GabrielLiljeval/TV4 och Stella Pictures

Tittarna rasar mot Hela kändis-Sverige bakar: "Går inte att titta..."

Första avsnittet av "Hela kändis-Sverige bakar" hade premiär i veckan och bjöd på tårta. Däremot reagerar tittarna på programledaren i baktävlingen...


I veckan var det premiär för årets säsong av "Hela kändis-Sverige bakar" och i panelen har vi kändisar från alla möjliga kretsar med bland annat influencers, skådespelare och artister. I programmet kommer vi att följa paren i tävlingen om vem som är den ultimata bagaren.

Årets deltagare av "Hela kändis-Sverige bakar". Bildkälla: Gabriel Liljeval/TV4

Programledaren Tina Nordström, 49, berättar för deltagarna att programmet fyller tio år. Till jubileets ära ska de tävlande baka en varsin jubileumstårta. 

Det vinnande paret av det första avsnittet var komikerna Daniel Norberg, 33, och Louise Nordahl, 29, som gjorde den bästa rulltårtan och en popcorn-tårta som jubileumstårta. Men den störta överraskningen var att ingen behövde åka ut. 

Komikerna blev det vinnande paret i den första tävlingen. Bildkälla: Gabriel Liljevall/TV4

Tittarna av "Hela kändis-Sverige bakar" reagerar

Däremot har det första avsnittet möts av lite funderingar i kommentarsfältet... De undrar varför Tina är ensam programledare. I tidigare säsonger har hon nämligen fått sällskap av Johan Östling, 49.

Flera saknar Johan Östling och undrar varför han inte är med längre. Bildkälla: helasverigebakar/Instagram

Johan vann "Hela kändis-Sverige bakar" 2017 och var sedan programledare för programmet mellan 2018 och 2021. 

Men hur mycket tittarna än saknar Johan så är det Tina som står för programledandet i denna säsong av det mumsiga, somriga programmet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".