Mark Levengood och Jonas Gardell
Efter 37 år tillsammans separerade Mark Levengood och Jonas Gardell men de syrliga kommentarerna fortsätter... - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola och Stella Pictures

Jonas Gardells syrliga ord till Mark Levengood: ”Riktig slampa"

Efter 37 år tillsammans valde Mark Levengood och Jonas Gardell att separera, men de försöker laga relationen genom terapi. Däremot Jonas kommentar säger något annat...


I slutet av januari annonserade Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, att de valt att separera efter 37 år tillsammans. Det ikoniska paret träffades 1986 och förlovade sig samma år. 25 år senare, 2011, gifte sig det folkkära paret och har dessutom fått två barn tillsammans.

Både Mark och Jonas berättade om separationen på Instagram där de förklarar att de inte kommer skilja sig, men separera ett tag och ta itu med sin relation. I Marks Instagraminlägg skriver han att de kommer få hjälp med att reda ut det som är “svårt och trassligt”.

Jonas instämmer med Mark i sitt Instagraminlägg där han berättar att de ska gå i terapi och se vart det leder.

Följarna reagerar på Jonas Gardells kommentarer

Efter nyheten hade annonserades har flera följare upptäckt Jonas kommentarer till Mark på Instagram. Genom åren tillsammans har Jonas publicerat lustiga kommentarer, vid upprepade tillfällen, på Marks inlägg vilket kontot @kandisarkommenterar uppmärksammar.

Jonas Gardells nya syrliga kommentar till Mark Levengood

Nu har det hänt igen. Jonas har dykt upp i Marks kommentarsfält. Igår under eftermiddagen anlände Mark till ett hotell i Östersund där han möttes av ett budskap på spegeln i badrummet. 

Hotellet har lämnat ett meddelande på spegeln med ett kärleksfullt meddelande.

"Du ser otrolig ut Mark! Clarion Östersund älskar dig".

Jonas var snabb med att reagera på hotellets kärlekshyllning och lämnade en kommentar till inlägget. 

Jonas fortsätter att kommentera Marks Instagraminlägg. Bildkälla: levengood.mark/Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!