I Fördomspodden berättar sångerskan Molly Hammar vad hon tycker om den nya musikgenren
I Fördomspodden berättar sångerskan Molly Hammar vad hon tycker om den nya musikgenren - Foto: Henrik Montgomery/TT & Instagram/@frokensnuskofficial

Molly Hammars hårda dom: "Bland det värsta som har drabbat musik-Sverige"

I veckans avsnitt av "Fördomspodden" är Molly Hammar gäst och bemöter programledaren Emil Persson fördomar om henne. I avsnittet talar hon öppenhjärtigt om sin ståndpunkt kring den nya musikgenren som blivit oerhört populär.


I veckans avsnitt av Fördomspodden gästar artisten Molly Hammar, som nyligen var aktuell i Så mycket bättre på TV4. 

Podden går som bekant ut på att programledaren Emil Persson ställer gästen mot väggen med sina fördomar om personen. 

Allt om Molly Hammar: Partner, familjen och kända ex

Molly Hammar dömer ut musikgenren

Efter lite drygt en kvart in i veckans avsnitt får den populära sångerskan en fördom som hon snabbt slår ner och dömer ut. 

"Epa-dunk är givetvis skit, men om möjligheten uppstår kan du nog ändå tänka dig att spela in en låt med Fröken Snusk eller Hooja och allt vad det är, säger Emil Persson i avsnittet och fortsätter: 

"Lite samma tänk som du tänker att Veronica Maggio anammade när hon gjorde en låt med Hov1. Ett eventuellt Epa-dunksamarbete skulle i det här läget krylla av kommersiell potential, och du vill ha all kommersiell potential".

– Nej, aldrig i hela mitt liv.

Sedan följer en kort stunds tystnad innan hon fortsätter och förklarar varför.

– Förlåt men nu kommer jag bara säga det här. Epa-dunken är bland det värsta som har drabbat musik-Sverige. På riktigt. Det finns noll hantverk kring det och jag mår bara dåligt, säger Molly Hammar i intervjun. 

Läs alla våra nyheter om Molly Hammar här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!