Nicci Hernestig och Andreas Deak
Nicci Hernestig delar med sig om sin hälsa på sociala medier. - Foto: niccihernestig/Instagram

Paradise Hotel-profilen avslöjar sanningen om sin hälsa: "Väldigt ont..."

Realityprofilen Nicci Hernestig delar med sig om sina hälsoproblem på Instagram. Med den känslosamma videon bjöd profilen på den intima sanningen.


Sociala medier- och realityprofilen Nicci Hernestig, 23, kom hem från inspelningen i Dominikanska Republiken i början av mars efter att ha spenderat cirka två månader i programmet Love Island Sverige. 

Singlarna spenderade flera veckor på den tropiska ön med hopp om att finna kärlek. Nicci lyckades med uppdraget och kom på tredje plats i tävlingen tillsammans med Andreas Deak, 26.

Nicci Hernestig och Andreas Deak relation hemma i Sverige

Nu har Nicci och Andreas återvänt till Sverige som ett par och verkar ha skapat en stark relation under tiden på den tropiska ön. Paret kärleksförklarar varandra ofta på sociala medier och bjuder in följarna till deras relation. 

De har dessutom reagerat tillsammans på säsongen de var med i Love Island Sverige. 

Nicci Hernestig öppnar upp sig om sin hälsa

Igår så delade Nicci med sig av en annan sida av sig själv. Nicci la upp en video i ett Instagraminlägg där hon berättar för sina följare att hon lider av syndromet PCOS. PCOS är en förkortning av polycystiskt ovarialsyndrom.

Nicci berättar i videon att hon för ungefär sex månader sedan fick beskedet om sitt tillstånd och att hon i samband med detta också fick veta att det är svårare för henne att få barn. Något som inte var ett problem förrän hon träffade Andreas.

Nicci delar med sig om sina känslor om hennes hälsa. Bildkälla: niccihernestig/Instagram

I videon berättar Nicci att hon blev ledsen när hon fick beskedet och att hon blir ledsen när hon tänker på framtiden med Andreas.

– Det är svårt att undvika att när jag ser honom är allt jag önskar en liten miniatyr och det gjorde såklart väldigt ont i mig. Jag blev väldigt ledsen av tanken att vi kanske inte kommer lyckas få barn i framtiden, säger hon i videon.

Flera av Niccis vänner och följare stöttar henne i kommentarsfältet och berättar att det finns möjlighet att bli gravid med PCOS. 

Det var däremot en kommentar som var viktigare än alla andra, nämligen pojkvännen Andreas.

Pojkvännen Andreas visar sin stöttning i kommentarsfältet. Bildkälla: niccihernestig/Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.