Robinson 2023
En av deltagarna berättar om det som inte syns i Robinson 2023. - Foto: Skärmbild/TV4 och Robert Jadenfelt/TV4

Sophie avslöjar dramatiska scenerna som inte visades i Robinson 2023

Allting som händer i Robinson 2023 kommer inte med i avsnitten. En av deltagarna har öppnat upp sig om den obehagliga händelsen i tävlingen...


Den 23:e säsongen av det populära programmet “Robinson” hade premiär den 19 mars och deltagarna har sedan dess krigat sig igenom svält, tävlingar och sociala utmaningar. 

Men att “Robinson” inte är en dans på rosor visar sig i programmet. Under dagens avsnitt av programmet får vi ta del av att deltagaren Dennis Johansson, 23, har ätit en giftig växt och behöver tillkalla läkare. 

Deltagare blev plötsligt sjuk under Robinson 2023

Under gårdagens avsnitt så fick vi ta del av att två deltagare från varje lag fick byta lag som praktikanter. Tävlingens pris var godis och mat till det vinnande laget och lag syd tog hem vinsten. 

Det vi inte fick se under avsnittet var dock hur deltagaren Sophie Sörkvist, 27, blev plötsligt sjuk efter tävlingen och missade vinsten och firandet som lag syd styrde ihop.

I ett Instagraminlägg så berättar Sophie om det tittarna inte fick se och vad som hände henne.

Inlägget innehåller en video på deltagaren som berättar om sin sjukdomsupplevelse och hur brutalt det kändes. I inlägget skriver Sophie dessutom en bildtext där hon förklarar händelseförloppet.

I klippet berättar Sophie att allt blev svart efter tävlingen.

"Efter gårdagens tävling så föll jag ihop totalt och allting blev svart. Min feber sköt i taket och passerade 40 grader väldigt snabbt. Jag tappade känseln ungefär från huvudet och nedåt och jag minns att kroppen frös så mycket att jag inte visste vad jag skulle ta mig till."

Vidare förklarar hon att hon var rädd för att behöva åka hem samtidigt som hon längtade hem till sin familj. Men något dygn senare så var hon tillbaka i matchen efter den obehagliga upplevelsen.

Vännerna från lag syd stöttar Sophie

I kommentarsfältet får följarna se flera av Sophies lagkamrater stötta Sophie med fina kommentarer. 

Lagkamraterna från lag syd visar sitt stöd i kommentarsfältet. Bildkälla: sophiesorkvist/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!